19.7 C
București
vineri, 27 septembrie 2024
AcasăȘtirile zileiApple amână lansarea funcțiilor bazate pe inteligență artificială în Europa

Apple amână lansarea funcțiilor bazate pe inteligență artificială în Europa

Apple va amâna lansarea a trei noi funcții de inteligență artificială, deoarece normele de referință ale Uniunii Europene în domeniul tehnologiei îi cer să se asigure că produsele și serviciile concurente pot funcționa cu dispozitivele sale, a transmis vineri grupul american de tehnologie, notează Reuters.

La începutul acestei luni, Apple și-a evidențiat eforturile în materie de inteligență artificială printr-o serie de noi funcții și îmbunătățiri ale software-ului pentru iPhone și alte dispozitive pentru a susține vânzările în scădere.

Apple Intelligence, care utilizează inteligența artificială pentru a crea texte, imagini și alt conținut la comandă, va fi disponibil pe iPhone 15 Pro, iPhone 15 Pro Max, iPad și Mac cu cipul M1 și versiunile ulterioare. IPhone Mirroring pe MacOS Sequoia permite vizualizarea ecranului telefonului și interacțiunea cu acesta pe computerele Mac.

Compania a declarat că trei caracteristici – Phone Mirroring, îmbunătățiri ale partajării ecranului SharePlay și Apple Intelligence – nu vor fi implementate pentru utilizatorii din UE în acest an din cauza incertitudinilor de reglementare datorate Digital Markets Act (DMA) al UE.

Urmărește România Liberă pe XFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

Europa League: FCSB victorie spectaculoasă cu FC RFS 4-1

FCSB a învins echipa letonă RFS cu scorul de 4-1 (2-1), joi seara, pe Arena Naţională din Bucureşti, în prima etapă din noul format...
Ultima oră
Pe aceeași temă