17.6 C
București
miercuri, 25 septembrie 2024
AcasăLifestyleMai vine Travis Scott la "Beach, Please! Festival?" Artistul a fost arestat...

Mai vine Travis Scott la „Beach, Please! Festival?” Artistul a fost arestat în Miami

Într-un eveniment neașteptat și cu puțin timp înainte de festivalul lui Selly, „Beach, Please!”, rapperul american Travis Scott, în vârstă de 33 de ani, a fost arestat în Miami, conform informațiilor recente din presa internațională.

Potrivit rapoartelor, artistul, care urma să apară în cadrul evenimentului „Beach, Please!”, a fost reținut de poliție pentru pătrundere ilegală pe o proprietate și pentru că se afla sub influența băuturilor alcoolice în momentul arestării.

Travis Scott este cunoscut pentru cariera sa în muzică și pentru spectacolele sale energice, dar acum se confruntă cu consecințele unei acțiuni neautorizate în Miami.

Potrivit poliției din Miami Beach, Scott a fost arestat la Marina Miami Beach, situată pe Alton Rd. nr. 300, în jurul orei 1:15 dimineața. Înregistrările video arată că Scott, în vârstă de 33 de ani, cunoscut și sub numele său real „Jacques Webster”, a fost închis în Centrul Corecțional Turner Guilford Knight și a plătit o cauțiune de 650 de dolari pentru a fi eliberat,

notează presa internațională.

În vara aceasta, festivalul „Beach, Please!” promite o experiență muzicală de excepție pentru fanii din România, chiar și în contextul unor evenimente neașteptate. Printre artiștii de top care vor susține spectacole se numără Travis Scott, cunoscutul rapper american, care se confruntă în prezent cu probleme legale. În ciuda acestor aspecte, participanții vor avea oportunitatea să îi vadă live pe Anitta, Wiz Khalifa, Yeat, Ice Spice, Don Toliver, NLE Choppa, Trippie Redd, Chief Keef, LIL TJAY, Swae Lee, Rick Ross, Gucci Mane, French Montana, 6ix9ine, Rich Amiri, City Morgu, Lil Pump și Rich The Kid.

Festivalul se va desfășura între 10 și 14 iulie la Costinești, conform informațiilor disponibile pe site-ul oficial al evenimentului. În ciuda incertitudinilor legate de prezența lui Travis Scott, organizatorii promit un spectacol memorabil pentru toți cei prezenți la festival.

Travis Scott este unul dintre cei mai influenți artiști și producători din industria muzicală contemporană, cunoscut pentru abordarea sa inovatoare în muzica rap și trap. Născut sub numele de Jacques Berman Webster II pe 30 aprilie 1992 în Houston, Texas, Travis Scott și-a făcut rapid simțită prezența în lumea muzicii prin mixtape-urile sale originale și colaborările cu artiști de top.

De-a lungul carierei sale, Travis Scott a reușit să redefinească genurile muzicale prin combinarea elementelor de trap, hip-hop și rock într-un stil unic și captivant. A debutat pe scena muzicală mainstream cu mixtape-ul său „Owl Pharaoh” în 2013, urmat de albumul de studio „Rodeo” în 2015, care a fost primit cu critică favorabilă și a stabilit fundația pentru ascensiunea sa rapidă în industrie.

Unul dintre punctele culminante ale carierei lui Travis Scott a fost albumul său din 2018, „Astroworld”, care a câștigat aprecierea criticilor și a fanilor pentru sunetul său inovator și producția meticuloasă. Albumul a inclus hituri precum „Sicko Mode”, care a devenit un imens succes comercial și a consolidat poziția lui Travis Scott în fruntea muzicii contemporane.

Urmărește România Liberă pe XFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

Hațegan, out! Schimbări majore pe lista FIFA a arbitrilor români pentru 2025

Kyros Vassaras a finalizat lista arbitrilor FIFA pentru 2025, introducând schimbări importante la nivelul arbitrilor centrali, asistenților și arbitrilor VAR. Lista arbitrilor FIFA din România...

Regula hențului în careu, schimbată din nou de UEFA!

Regula hențului în suprafața de pedeapsă a fost modificată din nou de UEFA și a stabilit noi criterii pentru acordarea penalty-ului. UEFA a decis să...

Studiu. 39% dintre călătorii generației Z ar rezerva o vacanță pe care au văzut-o în social media

Studiul realizat de ibis pe un eșantion de 9.000 de consumatori din piețe globale precum Marea Britanie, SUA, Brazilia, Franța, Germania, India, Australia și...
Ultima oră
Pe aceeași temă