9.4 C
București
luni, 28 octombrie 2024
AcasăSocialAdministratieSTB anunță restricții de trafic în weekend

STB anunță restricții de trafic în weekend

În contextul organizării evenimentelor incluse în proiectul „Străzi Deschise – Bucureşti Promenadă Urbană 2024”, în perioada 14.06.2024 (de la ora 22:00) – 17.06.2024 (până la ora 06:00), circulația rutieră va fi restricționată pe Str. Humuleşti, pe tronsonul cuprins ȋntre Şos. Sălaj și Str. Trompetului.

“Având în vedere această măsură, sub coordonarea agenților de la Brigada Rutieră, STB va modifica traseul liniei de autobuz 117 pe sensul de mers spre terminalul „Piața Sf. Vineri”, astfel: autobuzele vor circula pe traseul de bază între terminalul „Cartier Confort Urban” și intersecţia Şos. Sălaj/Str. Bacău, apoi pe un traseu modificat, pe Şos. Sălaj, Calea Ferentari, Str. Năsăud, după care vor urma traseul actual”, anunță Societatea de Transport București (STB), printr-un comunicat de presă remis cotidianul național ROMÂNIA LIBERĂ.

Potrivit sursei citate, circulația autobuzelor liniei 117 nu va fi modificată pe sensul opus.

Totodată, pe durata desfășurării evenimentului, staţiile „Şoseaua Sălaj” (situată pe str. Bacău), „Bacău” (situată pe str. Bacău) şi „Complex Comercial” (situată pe str. Humulești), de pe sensul spre „Piaţa Sf. Vineri”, vor fi suspendate.

Urmărește România Liberă pe  XFacebook și Google News!

Laurențiu Mușoiu
Laurențiu Mușoiu
Laurențiu Mihail Mușoiu lucrează în presa centrală din anul 2008. Din anul 2018 lucrează la “România liberă”. A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București. Deține un master în Cercetare în Științele Comunicării. Este, de asemenea, profesor pentru învățământul primar și preșcolar.
Cele mai citite

Adolescent de 15 ani mort într-un accident pe un drum din județul Dolj

Un adolescent de 15 ani și-a pierdut viața duminică după-amiază într-un accident tragic pe drumul județean 561 B, la intrarea în satul Zăval, județul...
Ultima oră
Pe aceeași temă