7.7 C
Bucureศ™ti
vineri, 18 octombrie 2024
AcasฤƒInternaศ›ionalVIDEO. Un lunetist din Florida trage, printr-un monitor de computer, ศ™i ucide...

VIDEO. Un lunetist din Florida trage, printr-un monitor de computer, ศ™i ucide un spฤƒrgฤƒtor de bฤƒnci

Un videoclip lansat รฎn spaศ›iul online de biroul ศ™erifului din Florida aratฤƒ momentul รฎn care un lunetist a tras printr-un monitor de computer ศ™i a ucis un presupus spฤƒrgฤƒtor de bฤƒnci รฎnarmat, care ศ›inea ostatici, noteazฤƒ Fox News.

Toatฤƒ acศ›iunea desprinsฤƒ din filmele de acศ›iune s-a desfฤƒศ™urat pe 6 februarie la o sucursalฤƒ Bank of America din Fort Myers, potrivit ศ™erifului Carmine Marceno de la biroul ศ™erifului comitatului Lee (LCSO). Delegaศ›ii care au rฤƒspuns la apel au descoperit cฤƒ suspectul avea un cuศ›it ศ™i pretindea cฤƒ are o bombฤƒ, asta รฎn timp ce ศ›inea ostatici un bฤƒrbat ศ™i o femeie.

Am รฎncercat sฤƒ negociem cu el รฎn mod continuu,

a declarat Marceno รฎntr-o conferinศ›ฤƒ de presฤƒ anterioarฤƒ, adฤƒugรขnd cฤƒ, la un moment dat, suspectul a ศ›inut un cuศ›it la gรขtul femeii.

Dupฤƒ ce suspectul nu a vrut sฤƒ rฤƒspundฤƒ negocierilor, un lunetist al Unitฤƒศ›ii de Operaศ›iuni Speciale LCSO a tras un โ€žfoc de armฤƒ planificat ศ™i deliberat prin monitorul unui computerโ€, รฎmpuศ™cรขndu-l pe suspect รฎn frunte ศ™i ucigรขndu-l pe loc.

Suspectul, identificat de LCSO ca fiind Sterling Alavache, รฎn vรขrstฤƒ de 36 de ani, a cฤƒzut la pฤƒmรขnt รฎn timp ce ostaticii au fugit.

Urmฤƒreศ™te Romรขnia Liberฤƒ pe XFacebook ศ™i Google News!

Alexandru Stancu
Alexandru Stancu
2017 este anul debutului meu รฎn presฤƒ. Am trecut pe la ProTv ศ™i Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la Romรขnia Liberฤƒ.
Cele mai citite

Ferrari F80 a fost prezentat – VIDEO

Ferrari a prezentat noul sฤƒu hypercar, numit oficial Ferrari F80, marcรขnd un moment important รฎn istoria mฤƒrcii italiene. https://www.youtube.com/watch?v=p6gUbu9fSYs Ferrari F80, cel mai puternic model produs...

China oferฤƒ รฎmprumuturi suplimentare de peste 500 miliarde de euro pentru proiectele imobiliare nefinalizate

Guvernul chinez a anunศ›at un nou pachet de mฤƒsuri pentru sprijinirea sectorului imobiliar, inclusiv o creศ™tere semnificativฤƒ a creditelor destinate proiectelor nefinalizate, ajungรขnd la...

Cea mai importantฤƒ lege a prosumatorilor din Romรขnia aศ™teaptฤƒ la Camera Deputaศ›ilor โ€œsฤƒ se alinieze astreleโ€

Legea care ar avea un impact pozitiv pentru cei 160.000 de prosumatori existenศ›i, rฤƒmรขne blocatฤƒ รฎn proceduri parlamentare Asociaศ›ia Prosumatorilor ศ™i Comunitฤƒศ›ilor de Energie din...
Ultima orฤƒ
Pe aceeaศ™i temฤƒ