23.4 C
București
sâmbătă, 28 septembrie 2024
AcasăInternaționalOficialii greci arestează un suedez care este suspectat de mai multe crime...

Oficialii greci arestează un suedez care este suspectat de mai multe crime comise de bande din Suedia

Poliția greacă a arestat un suedez în vârstă de 24 de ani suspectat că face parte dintr-o bandă și căutat de Suedia în legătură cu o serie de infracțiuni, inclusiv crime și răpiri, a anunțat poliția, potrivit Reuters.

Poliția greacă, acționând în urma unei informări din partea autorităților suedeze și cu ajutorul Europol, l-a localizat pe bărbat în nordul Greciei, a precizat poliția într-un comunicat. El a fost arestat după ce a prezentat un document de identitate austriac fals, a adăugat un oficial al poliției.

De asemenea, poliția a percheziționat reședința temporară a acestuia din zona Chalkidiki, unde a găsit și confiscat un pistol, gloanțe și droguri, printre alte probe.

În cadrul unui proces accelerat, un tribunal grec l-a condamnat pe bărbat la 20 de luni de închisoare și la plata unei amenzi pentru acuzații care includ deținerea de arme și falsificarea de documente, a declarat oficialul.

Între timp, autoritățile suedeze au emis un mandat european de arestare pe numele lui.

Urmărește România Liberă pe XFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă