18.9 C
București
joi, 12 septembrie 2024
AcasăSocialUn tânăr cu vârsta în jur de 18-20 de ani s-a aruncat...

Un tânăr cu vârsta în jur de 18-20 de ani s-a aruncat în fața metroului într-o stație din sectorul 1 al Capitalei

Un tânăr de circa 18 – 20 de ani s-a aruncat în faţa metroului, miercuri, într-o staţie din Sectorul 1 al Capitalei. Trenurile au circulat în sistem pendulă între stațiile Pipera și Aviatorilor, potrivit agerpres.ro.

Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti (DGPMB) – Brigada de Poliţie pentru Transportul Public a fost sesizată, miercuri, cu privire la faptul că într-o staţie de metrou din Sectorul 1 o persoană s-ar fi aruncat în faţa trenului, în timp ce acesta intra în staţie.

„La faţa locului s-au deplasat cu operativitate poliţiştii Serviciului Metrou şi echipajele de prim-ajutor, care, la acest moment, intervin pentru salvarea persoanei în cauză, un tânăr în vârstă de aproximativ 18 – 20 de ani. În prezent, activităţile sunt în dinamică”, informează DGPMB.

Cercetările sunt continuate de Brigada de Poliţie pentru Transportul Public – Serviciul Poliţie Metrou, în vederea stabilirii cauzelor şi condiţiilor în care s-a produs evenimentul.

Circulaţia trenurilor de metrou între staţiile Pipera şi Aviatorilor a fost reluată în condiţii normale, începând cu ora 20:20.

Trenurile de metrou circulă pe un singur fir în Drumul Taberei, după ce o persoană s-ar fi aruncat pe șină

Trenurile de metrou circulă alternativ, pe un singur fir, în cartierul Drumul Taberei, după ce o persoană care se afla pe peron a căzut pe șină.

Se pare că a fost vorba de o tentativă de sinucidere. Incidentul s-a produs în stația de metrou Orizont, pe sensul spre Valea Ialomiţei.

“Astăzi, 5.02.2024, în jurul orei 8:15, în staţia de metrou Orizont, pe direcţia Valea Ialomiţei a avut loc o tentativă de suicid. În acest moment circulaţia trenurilor a fost reorganizată şi se circulă alternativ între staţiile Eroilor – Orizont pe linia 1”, a anunțat un comunicat al Metrorex.

Urmărește România Liberă pe  Twitter, Facebook și Google News!

Catalin Serban
Catalin Serban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite

Andreea Bălan reacționează în urma scandalului cu Antena 1

Andreea Bălan a confirmat recent că nu va mai face parte din juriul emisiunii „Te cunosc de undeva!” după o colaborare de 13 ani. Decizia...

Urmează un nou capitol pentru Ana Bărbosu! Gimnasta și-a stabilit un nou obiectiv

Gimnastica românească sărbătorește întoarcerea uneia dintre cele mai promițătoare tinere talente, Ana Maria Bărbosu, care reîncepe pregătirile alături de lotul național. După o vacanță...

Scandal major în Kosovo! Președintele Federației amenință jucătorii naționalei

După eșecul cu România, președintele Federației de Fotbal din Kosovo, Agim Ademi, a lansat amenințări dure la adresa a trei jucători din naționala kosovară,...
Ultima oră
Pe aceeași temă