19.7 C
București
vineri, 27 septembrie 2024
AcasăLifestyleVIDEO. Survivor All Stars 2024. Zannidache câștigă concursul

VIDEO. Survivor All Stars 2024. Zannidache câștigă concursul

Finala „Survivor All Stars” 2024 a avut loc joi seara, 30 mai, începând cu ora 20.30. În competiție mai rămăseseră doar trei concurenți după eliminarea lui Sorin Pușcașu în semifinala show-ului. Finaliștii Andrei Ciobanu, Iancu Sterp și Zanni au dat tot ce au avut mai bun pentru a câștiga trofeul și marele premiu al emisiunii. Cu toate acestea, Zanndiache a fost cel care a pus mâna pe marele trofeu.

Zannidache, cunoscut pentru determinarea și abilitățile sale remarcabile, a reușit să se impună în fața adversarilor săi și să devină câștigătorul Survivor All Stars 2024. De altfel, acesta s-a ales și cu marele premiu în valoare de 100.000 de euro.

„Yessss!”, a spus Zanni cu lacrimi în ochi, când a ridicat trofeul!

Finala competiției Survivor All Stars a fost extrem de tensionată și plină de momente memorabile pentru telespectatori. În cadrul ultimului consiliu tribal, publicul a avut ultimul cuvânt de spus, iar grație susținătorilor săi, Zanni a reușit să ridice din nou trofeul Survivor deasupra capului!

Zanni, pe numele său complet Zannidache, este un cântăreț descoperit de Alex Velea. Viața lui nu a fost ușoară, trecând printr-o copilărie dificilă. A crescut într-un orfelinat unde a îndurat condiții grele.

„Am stat într-un centru de copii până la 6 ani, un centru în care făceam foamea și eram dresați doar cu bătaia. Cât am stat acolo nu am știut ce este timpul, spațiul, copilăria, nici măcar măcar diferența dintre fete și băieți.

Noaptea făceam pe mine ca să îmi fie cald, iar dimineața îmi rupeau picioarele, de pedeapsă. Într-o zi am fost adoptat de o organizație de copii, unde eram în case cu mame, angajate să aibă rolul de mamă pentru un număr de copii. Aici am cunoscut și alte sentimente și emoții trăite la orfelinat”, a povestit Zannidache.

Urmărește România Liberă pe XFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

Europa League: FCSB victorie spectaculoasă cu FC RFS 4-1

FCSB a învins echipa letonă RFS cu scorul de 4-1 (2-1), joi seara, pe Arena Naţională din Bucureşti, în prima etapă din noul format...
Ultima oră
Pe aceeași temă