18.2 C
Bucureศ™ti
vineri, 6 septembrie 2024
AcasฤƒSocialAdolescentul de 16 ani care conducea autoturismul rฤƒsturnat pe un drum forestier...

Adolescentul de 16 ani care conducea autoturismul rฤƒsturnat pe un drum forestier รฎn judeศ›ul Bistriศ›a-Nฤƒsฤƒud a murit

Autoturismul care s-a rฤƒsturnat marศ›i seara pe un drum forestier din judeศ›ul Bistriศ›a Nฤƒsฤƒud era condus de un tรขnฤƒr de 16 ani, care a murit รฎn urma accidentului. Alte ศ™apte persoane, care se aflau รฎn maศ™inฤƒ, au fost rฤƒnite, potrivit jurnalul.ro.

โ€žรŽn aceastฤƒ searฤƒ, echipaje din cadrul Serviciului Rutier ศ™i Secศ›iei 1 Poliศ›ie Ruralฤƒ Bistriศ›a au intervenit la un accident, produs pe raza localitฤƒศ›ii Petriศ™. Din primele date, un autoturism care circula pe un drum de exploatare forestierฤƒ care face legฤƒtura รฎntre Petriศ™ ศ™i Dealul Negru, condus de un tรขnฤƒr de 16 ani din Bistriศ›a, s-a rฤƒsturnat รฎn afara pฤƒrศ›ii carosabile.

Din nefericire, accidentul s-a soldat cu decesul tรขnฤƒrului de 16 ani ศ™i rฤƒnirea altor ศ™apte persoane care se aflau รฎn autoturismโ€, anunศ›ฤƒ IPJ Bistriศ›a Nฤƒsฤƒud.

Poliศ›iศ™tii Serviciului Rutier Bistriศ›a-Nฤƒsฤƒud continuฤƒ cercetฤƒrile pentru a stabili cauza ศ™i รฎmprejurฤƒrile exacte รฎn care a avut loc evenimentul.

La accident au acศ›ionat pompierii militari.

โ€žPompierii militari intervin รฎn aceste momente la un accident rutier produs pe raza localitฤƒศ›ii Petriศ™. Din primele informaศ›ii, รฎn accidentul rutier sunt implicate 8 persoane, dintre care 6 sunt copii. Un adult este inconศ™tientโ€, anunศ›a ISU Bistriศ›a-Nฤƒsฤƒud.

La nivelul judeศ›ului Bistriศ›a-Nฤƒsฤƒud a fost activat Planul Roศ™u de Intervenศ›ie.

โ€žDupฤƒ efectuarea manevrelor de resuscitare ศ™i acordarea asistenศ›ei medicale de urgenศ›ฤƒ, o persoanฤƒ a fost declaratฤƒ decedatฤƒ de cฤƒtre medicul aflat la faศ›a loculuiโ€, anunศ›a ulterior IGSU.

Accident la Pietriศ™ รฎn care au fost implicaศ›i ศ™ase copii

Marศ›i seara, un grav accident rutier a avut loc รฎn localitatea Petriศ™, din judeศ›ul Bistriศ›a-Nฤƒsฤƒud, รฎn care au fost implicate opt persoane, conform primelor informaศ›ii furnizate de Inspectoratul Judeศ›ean pentru Situaศ›ii de Urgenศ›ฤƒ (ISU). Din cele opt persoane implicate, ศ™ase sunt copii.

Imediat dupฤƒ producerea accidentului, autoritฤƒศ›ile au activat planul roศ™u de intervenศ›ie, care este un protocol special destinat situaศ›iilor de urgenศ›ฤƒ majore, pentru a coordona ศ™i mobiliza resursele necesare rapid ศ™i eficient.

Urmฤƒreศ™te Romรขnia Liberฤƒ pe ย Twitter, Facebook ศ™i Google News!

Catalin Serban
Catalin Serban
Cฤƒtฤƒlin ศ˜erban scrie รฎn presฤƒ din anul 2019, iar din februarie 2021 la Romรขnia Liberฤƒ. A fost director de comunicare al Alianศ›ei Naศ›ionale pentru Restaurarea Monarhiei ศ™i preศ™edinte al acestei organizaศ›ii. A primit din partea Casei Regale a Romรขniei, รฎn anul 2015, Medalia โ€žRegele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentฤƒ a Alianศ›ei Naศ›ionale pentru Restaurarea Monarhiei ศ™i pentru devotamentul cu care a promovat ideile ศ™i cauza monarhicฤƒ.
Cele mai citite

Avertizฤƒri cod galben de la ANM: Averse รฎn Galaศ›i ศ™i Tulcea ศ™i caniculฤƒ รฎn mai multe regiuni ale ศ›ฤƒrii

Administraศ›ia Naศ›ionalฤƒ de Meteorologie a emis joi dimineaศ›ฤƒ noi avertizฤƒri cod galben pentru averse ศ™i caniculฤƒ pentru Galaศ›i, Tulcea ศ™i mai multe zone din...

Curca plouatฤƒ – Academia Catavencu

IPS Teodosie cฤƒdelniศ›a, GPS-ul ศ™i apa - Academia Caศ›avencu Ministrul Adrian Cรขciu a dat vina pe autoritฤƒศ›ile locale pentru dezastrul produs de vijelii ศ™i...

Cine miศ™cฤƒ nu mai miศ™cฤƒ

Savanศ›ii au descoperit cฤƒ senzaศ›iile stresante cauzate de faptul cฤƒ alศ›ii se agitฤƒ sunt un fenomen psihologic care afecteazฤƒ o treime din oameni,...
Ultima orฤƒ
Pe aceeaศ™i temฤƒ