5.4 C
București
luni, 21 octombrie 2024
AcasăSpecial"Vel Pitar" a umflat potulin afacerea "Cornul si laptele"

„Vel Pitar” a umflat potulin afacerea „Cornul si laptele”

CLUJ. Firma la care este actionar fostul deputat PSD Alexandru Lapusan a ramas cu distributia cornurilor pentru elevi doar in nordul judetului Cluj. Cel mai mare contract, cel pentru aprovizionarea scolilor din Cluj-Napoca si din Muntii Apuseni, a fost obtinut de societatea „Vel Pitar”. De asemenea, compania „Napolact” a pierdut doua treimi din judet in fata unei firme numite „Astral Impex”.
Consiliul Judetean a incheiat licitatia pentru afacerea „Cornul si laptele”, prin care Guvernul plateste hrana pentru copiii din gradinite, crese si primele patru clase. Pentru zona Cluj-Napoca – Huedin, distribuitorul produselor lactate va fi SC „Astral Impex”, iar SC „Vel Pitar” va oferi cornurile. Pentru zona Turda – Campia Turzii produsele lactate vor fi distribuite de SC „Astral Impex”, iar cornurile de SC „Bam Impex”, in timp ce pentru zona Dej – Gherla castigatoare au fost desemnate SC „Napolact”, pentru produsele lactate si SC „Sompan” pentru cornuri.
Pentru produsele de panificatie, pretul de adjudecare a fost de 0,25 RON pentru intreg judetul, iar pentru lapte pretul este de 0,44 RON si 0,42 RON/litrul.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă