20 C
București
joi, 16 mai 2024
AcasăPoliticăReuniune a liderilor PES, azi, la București. Va fi prezent și cancelarul...

Reuniune a liderilor PES, azi, la București. Va fi prezent și cancelarul Germaniei

Partidul Social Democrat şi PES activists România vor găzdui, astăzi, la Palatul Parlamentului, o reuniune a liderilor Partidului Socialiştilor Europeni.

Potrivit unui comunicat al PSD, vor participa premierul Marcel Ciolacu, cancelarul Germaniei, Olaf Scholz, comisarul european Nicolas Schmit, preşedintele PES, Stefan Lofven, secretarul general PES, Giacomo Filibeck, şi vicepreşedintele PES, Victor Negrescu.

Vor fi prezenţi, de asemenea, candidatul PSD PNL pentru Primăria Municipiului Bucureşti, Cătălin Cîrstoiu, ministrul Investiţiilor şi Proiectelor Europene, Adrian Câciu, ministrul Muncii şi Solidarităţii Sociale, Simona Bucura-Oprescu.

PSD menţionează într-o postare pe Facebook că temele de dezbatere vor fi: alternativa la mandatele preşedinţilor de Comisie de dreapta, soluţiile social-democraţiei europene la problemele cu care oamenii se confruntă, ce va face PES pentru ca Uniunea Europeană să funcţioneze mai bine, mai eficient şi mai ales, în interesul cetăţenilor.

Urmărește România Liberă pe  TwitterFacebook și Google News!

Laurențiu Mușoiu
Laurențiu Mușoiu
Laurențiu Mihail Mușoiu lucrează în presa centrală din anul 2008. Din anul 2018 lucrează la “România liberă”. A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București. Deține un master în Cercetare în Științele Comunicării. Este, de asemenea, profesor pentru învățământul primar și preșcolar.
Cele mai citite

Rețelele Politice ale lui Nicușor Dan: Influența USR în Primăria București

În mandatul lui Nicușor Dan ca primar al Capitalei, bucureștenii nu au avut parte de proiectele și investițiile necesare pentru rezolvarea problemelor locale. În...

Ce pedeapsă riscă o doctoriță din Rusia după ce ar fi tratat-o fără respect pe văduva unui soldat rus din Ucraina

Procesul unei doctoriţe pediatru ruse, care riscă 10 ani de închisoare după ce a fost acuzată de văduva unui soldat rus mort în Ucraina...

Yoav Gallant, ministrul israelian al apărării, disensiuni cu premierul Netanyahu pe tema administrării Gaza

Într-un gest public rar care ilustrează diviziunile privind direcția campaniei militare în cadrul cabinetului de război al Israelului, ministrul apărării Yoav Gallant l-a îndemnat...
Ultima oră
Pe aceeași temă