15 C
București
joi, 9 mai 2024
AcasăSportSimona Halep și-a ales noul antrenor. "Sper să meargă bine"

Simona Halep și-a ales noul antrenor. “Sper să meargă bine”

Simona Halep, una dintre cele mai renumite și apreciate jucătoare de tenis din România, a revenit pe terenul de joc într-o confruntare tensionată împotriva Paulei Badosa în primul tur al turneului WTA 1.000 de la Miami. Cu toate acestea, revenirea ei a fost marcată de o înfrângere în fața jucătoarei spaniole, într-un meci care s-a întins pe trei seturi, cu scorul final de 6-1, 4-6, 3-6.

Această partidă a fost prima disputată de Simona Halep după o pauză de mai bine de un an și jumătate, în care a fost suspendată. Ultimul său meci înregistrat înainte de această pauză a fost la US Open în august 2022, unde a fost învinsă în primul tur de către Daria Snigur.

De-a lungul acestui interval de timp, Halep a încheiat colaborarea cu antrenorul Patrick Mouratoglou și s-a pregătit alături de partenerul său de antrenament, Joao Monteiro, și de un fizioterapeut. Cu toate eforturile și dedicarea pentru a reveni în formă, meciul împotriva lui Badosa a reprezentat o provocare pentru Halep, care a simțit presiunea competiției după o absență îndelungată.

Halep a anunțat cine va fi noul ei antrenor.

“Am vorbit cu Carlos Martinez, o să am o perioadă de pregătire, de cunoaștere, să spun așa, după Miami, când mă voi întoarce în Europa. Sper să meargă bine, eu îl apreciez foarte mult, a lucrat cu jucătoare care mie mi-au plăcut foarte mult, cum a fost Svetlana Kuznetsova și îi admir munca foarte-foarte mult.

Sper să ne înțelegem și sper să fiu aptă să muncesc la nivelul la care el își dorește și să facem treabă bună împreună”, a declarat Simona Halep, pentru Digisport.

Carlos Martinez Comet este un antrenor de tenis spaniol în vârstă de 49 de ani, născut în Barcelona. Cu o vastă experiență în domeniu, el a reușit să pregătească și să îndrume mai multe jucătoare de tenis, ajutându-le să-și atingă potențialul maxim pe terenul de joc, printre acestea regăsindu-se: Clara Tauson, Svetlana Kuznetsova și Daria Kasatkina.

Urmărește România Liberă pe XFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

Trump nu a putut ajunge la sărbătoarea lui Putin, pentru că vremea a fost cam Stormy

Ilustrație: Laurențiu Mușoiu Omul care a anunțat că poate pune capăt războiului din Ucraina în 24 de ore, Donald Trump, regretă că nu a...

Creditele ipotecare au crescut cu 29% în primul trimestru din 2024

Creditele ipotecare noi acordate în primele trei luni ale acestui an au totalizat aproximativ 1,1 miliarde de euro la nivel naţional, în creştere cu...

Rusia – Ucraina, ziua 785. Leo Docherty, ministrul britanic al Apărării: Trebuie să privim războiul din Ucraina în termeni de ani, nu de luni

Ministrul Apărării al Marii Britanii, Leo Docherty, avertizează că actualul război dintre Rusia și Ucraina trebuie privit "în termeni de ani, nu de luni". Oficialul...
Ultima oră
Pe aceeași temă