26.8 C
București
marți, 7 mai 2024
AcasăSportFotbalFC Hermannstadt, victorie la scor de forfait contra celor de la Dinamo

FC Hermannstadt, victorie la scor de forfait contra celor de la Dinamo

FC Hermannstadt a învins-o pe Dinamo la scor de neprezentare, 3-0, pe teren propriu, în prima etapă a play-out-ului Ligii 1.

Toate cele trei goluri ale sibienilor au fost marcate pe finalul primei reprize de Ianis Stoica (38), Raul Opruţ (41) şi Cristian Neguţ (45).

Meciul a însemnat și revenirea pe teren a mijlocaşului Dragoş Iancu, accidentat grav de Țicu pe 24 septembrie 2023, într-un meci Petrolul – FC Hermannstadt. Acesta a fost introdus în minutul 85.

După acest eșec, Dinamo rămâne pe loc de baraj, cu 15 puncte, dar poate fi depășită de FC Voluntari, dacă ilfovenii se impun mâine, în deplasarea de la UTA Arad.

De cealaltă parte, FC Hermannstadt ajunge la borna 23 în clasament și e la un singur punct de liderul play-out-ului, Universitatea Cluj.

Urmărește România Liberă pe XFacebook și Google News!

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite

Despre iubirea creștină

Despre om se vorbește azi mai mult fragmentar – ca ființă capabilă să muncească, cerebrală, ca una care are idealuri și întreprinde, una  care...

Polonia verifică dacă judecătorul fugit în Belarus a spionat împotriva țării sale

Tomasz Szmydt, un judecător de la un Tribunal administrativ din Varşovia, a cerut luni azil în Belarus, spunând că a acţionat în semn de...

România are cea mai mare creștere pentru speranța de viață în UE, dar tot la coada clasamentului este

Spania este ţara din Uniunea Europeană cu cea mai mare speranţă de viaţă, de 84 de ani, şi se află peste media comunitară de...
Ultima oră
Pe aceeași temă