13.4 C
București
luni, 7 octombrie 2024
AcasăEconomieFoto interviuSteven Seagal, creator de moda

Steven Seagal, creator de moda

Putina lume stie ca Steven Seagal este, pe langa un mare actor, regizor si producator, un talentat muzician, care detine o colectie de chitare. „Am crescut impreuna cu legendele black blues-ului, care au dezvoltat in mine o anumita intelepciune muzicala”, spune Seagal, care compune si interpreteaza muzica.
Dupa ce anul trecut, in luna noiembrie, si-a facut aparitia pe scena Salii Palatului, acompaniindu-l pe Michael Bolton la chitara, Steven Seagal s-a hotarat ca este timpul sa se lanseze si in moda. Visul sau dintotdeauna a fost acela de a crea o colectie de moda orientala. L-a gasit pe designerul Rossi Barbarossa, impreuna cu care si-a pus in aplicare planul.
De ce a ales Bucurestiul pentru a lansa prima sa colectie? „In Bucuresti lumea mi-a permis sa fac ceea ce am dorit”, mai spune actorul. Unele piese din colectia Steven Seagal, „Fire Bird”, sunt pictate chiar de celebrul actor cu modele Feng Shui.
De cand a sosit in Romania, Steven Seagal a fost prezent la cele mai importante evenimente mondene, reusind de fiecare data sa surprinda publicul, demonstrand ca nu este doar un mare actor, regizor si producator, ci si un talentat cantaret si, mai nou, creator de moda.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă