15 C
București
joi, 9 mai 2024
AcasăSportÎnapoi pe teren! După verdictul TAS, Simona Halep primește primul "wild card"

Înapoi pe teren! După verdictul TAS, Simona Halep primește primul “wild card”

“Back to office!” La o zi după verdictul TAS, Simona Halep primește un “wild card” pentru a participa la turneul de la Miami, programat să înceapă pe 17 martie.

Simona Halep poate reveni în competiții, după ce suspendarea sa a fost redusă de Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) de la patru ani la nouă luni. În urma acestei decizii, la scurt timp a apărut informația că jucătoarea de tenis din România ar fi primit un “wild card” pentru a participa la turneul de la Miami, programat să înceapă pe 17 martie.

”Halep, eligibilă să îşi reia cariera cu efect imediat”, a titrat site-ul WTA.

“Această scrisoare certifică faptul că Miami Open 2024, prezentat de Itau, parte a circuitului profesionist de tenis ATP și WTA, care distribuie peste 17 milioane de premii totale, începând cu 17 martie și terminând pe 31 martie, se va desfășura în Miami, Gardens, FL, SUA, și va găzdui competiția de calificare la simplu, care adună 96 de jucători masculin și feminin, începând cu duminică, 17 martie 2024, și competiția principală de simplu și dublu cu 320 de jucători în perioada 19-31 martie 2024.

Eu, directorul turneului Miami Open 2024, invit oficial jucătorul menționat mai sus (n.r. Simona Halep) și echipa sa de suport la turneul nostru”, se arată în invitația primită de Simona, și semnată de James Blake, directorul turneului Miami Open 2024, anunță Antena 3.

Având în vedere că timpul este unul extrem de scurt, rămâne de văzut dacă Simona Halep va da curs acestei invitații.

Urmărește România Liberă pe XFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

Trump nu a putut ajunge la sărbătoarea lui Putin, pentru că vremea a fost cam Stormy

Ilustrație: Laurențiu Mușoiu Omul care a anunțat că poate pune capăt războiului din Ucraina în 24 de ore, Donald Trump, regretă că nu a...

Maia Sandu speră ca Republica Moldova să intre în UE “până în 2030”

Președinta Maia Sandu le-a spus cetățenilor Republicii Moldova că țara lor ar putea fi primită în Uniunea Europeană până în anul 2030. "Depinde de noi...

Ziua Europei: Arcul de Triumf va fi iluminat în albastru

Arcul de Triumf va fi iluminat joi, de Ziua Europei, în albastru, a anunțat Primăria Capitalei. Alte manifestări dedicate Zilei Europa vor avea loc...
Ultima oră
Pe aceeași temă