20.2 C
Bucureศ™ti
vineri, 6 septembrie 2024
AcasฤƒVideoVIDEO. Florile dedicate lui Navalnรฎi, รฎnlocuite la cรขteva secunde dupฤƒ ce cele...

VIDEO. Florile dedicate lui Navalnรฎi, รฎnlocuite la cรขteva secunde dupฤƒ ce cele vechi au fost รฎndepฤƒrtate

Oamenii din Sankt Petersburg au รฎnlocuit imediat florile la un memorial dedicat lui Alexei Navalnรฎi duminicฤƒ (18 februarie), la cรขteva secunde dupฤƒ ce cele vechi au fost รฎndepฤƒrtate.

Oameni รฎn haine negre de civil au putut fi vฤƒzuศ›i รฎndepฤƒrtรขnd monumentele improvizate รฎn memoria lui Navalny, care a cฤƒzut inconศ™tient ศ™i a murit vineri, 16 februarie, dupฤƒ o plimbare รฎn colonia penalฤƒ arcticฤƒ „Lupul polar”, unde รฎศ™i ispฤƒศ™ea o pedeapsฤƒ de trei decenii, a anunศ›at serviciul penitenciar.

Mai mult de 400 de persoane au fost reศ›inute la evenimente din 32 de oraศ™e ruseศ™ti de la moartea lui Navalnรฎi, potrivit grupului de apฤƒrare a drepturilor OVD-Info.

Acesta a fost cel mai mare val de arestฤƒri la evenimente politice din Rusia din 2022 septembrie, cรขnd peste 1.300 de persoane au fost arestate la demonstraศ›ii รฎmpotriva unei „mobilizฤƒri parศ›iale” a rezerviศ™tilor pentru campania militarฤƒ a lui Putin รฎn Ucraina.

Urmฤƒreศ™te Romรขnia Liberฤƒ peย X,ย Facebookย ศ™iย Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu รฎn presฤƒ. Am trecut pe la ProTv ศ™i Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la Romรขnia Liberฤƒ.
Cele mai citite

Aproape 20.000 locuri de muncฤƒ รฎn sectorul public, scose pe piaศ›ฤƒ de la รฎnceputul anului

รŽn primele ศ™apte luni ale acestui an, piaศ›a muncii a รฎnregistrat un volum de angajฤƒri mai redus comparativ cu aceeaศ™i perioadฤƒ a anului trecut....

Scene incredibile la spitalul din Sรขnnicolau Mare: Un ศ™obolan a coborรขt din tavan

Un ลŸobolan care ลŸi-a fฤƒcut simลฃitฤƒ prezenลฃa la Spitalul Orฤƒศ™enesc din Sรขnnicolau Mare. Acesta a coborรขt din tavanul de rigips, strecurรขndu-se printr-o gurฤƒ de...

Bat clopotele de nuntฤƒ pentru Irina Rimes! Artista, cerutฤƒ รฎn cฤƒsฤƒtorie

Irina Rimes a povestit cu entuziasm despre cererea รฎn cฤƒsฤƒtorie fฤƒcutฤƒ de iubitul ei, David Goldcher. Irina Rimes, dezvฤƒluiri din viaศ›a privatฤƒ รŽntr-o apariศ›ie la emisiunea...
Ultima orฤƒ
Pe aceeaศ™i temฤƒ