10.7 C
București
sâmbătă, 11 mai 2024
AcasăSportFotbalEchipa lui Cristiano Ronaldo l-a umilit pe Lionel Messi! Al-Nassr, scor de...

Echipa lui Cristiano Ronaldo l-a umilit pe Lionel Messi! Al-Nassr, scor de tenis împotriva lui Inter Miami

Echipa saudită Al-Nassr, fără starul său Cristiano Ronaldo, accidentat, s-a impus fără drept de apel, cu scorul de 6-0, în amicalul disputat în compania formaţiei americane Inter Miami, la care evoluează campionul mondial Lionel Messi.

Mult-aşteptatul duel între Ronaldo şi Messi, jucători care au cucerit împreună 13 Baloane de Aur, nu a mai avut loc, portughezul fiind în recuperare după o accidentare la gambă.

Eroul meciului de joi a fost brazilianul Talisca, autorul unei triple pentru Al-Nassr, în minutele 10, 51 (penalty) şi 73. Pentru gazde au mai marcat Otavio (3), Aymeric Laporte (12) şi Mohammed Maran (68).

Lionel Messi a fost rezervă la Inter Miami, fiind introdus în joc în finalul reprizei secunde (83).

Meciul dintre Al-Nassr şi Inter Miami a avut loc în cadrul Ryad Season Cup, un turneu amical găzduit de Arabia Saudită, care se va încheia pe 8 februarie.

Urmărește România Liberă pe  XFacebook și Google News!

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă