18.1 C
București
miercuri, 8 mai 2024
AcasăSportAlte sporturiGALERIE FOTO. Mikayla și-a înnebunit fanii cu ultima apariție

GALERIE FOTO. Mikayla și-a înnebunit fanii cu ultima apariție

Fosta portăriță Mikayla Demaiter, care pe vremea când evolua pentru Bluewater Hawks era considerată cea mai sexy jucătoare de hochei din lume, și-a pus pe jar cei peste 3 milioane de urmăritori de pe Instagram cu o nouă ședintă foto incendiară.

Devenită influencer după ce a agățat patinele în cui, Mikayla Demaiter a crescut pulsul fanilor zilele trecute, când a postat o serie de fotografii care îi scoteau în evidență formele bombastice. Canadianca a pozat într-un top alb cu sutien din dantelă, completat de o fustă din denim care îi acoperea foarte puțin coapsele. Ea a asortat acest look cu o jachetă din denim, care a contrastat perfect cu superbul său păr blond.

„S-ar putea să fiu greu de uitat, dar iată un memento pentru orice eventualitate…”, a glumit ea în descrierea imaginilor. Iar reacțiile internauților au fost unele pe măsură.

„Frumusețe absolută, direct din rai”, a apreciat un fan. „Ești superbă în orice, dar denimul este incredibil”, a scris un alt urmăritor. „Aceste fotografii mi-au tăiat respirația”, a mărturisit un al treilea fan. „Ești o binecuvântare de zi cu zi, atât de frumoasă pe dinăuntru și pe dinafară”, a spus un alt urmăritor, în timp ce un al cincilea a părut să-i scrie Mikaylei o întreagă poezie, comentând: „Mikayla… ești atât de frumoasă și cu o inimă de aur încât, dacă te-ai vedea așa cum te văd eu, cu siguranță te-ai îndrăgosti de tine. Întotdeauna faci tot ce este posibil pentru a ne face să zâmbim. Îți doresc o săptămână binecuvântată și extraordinară!”.

Mikayla Demaiter a decis să își încheie cariera sportivă în 2019, la vârsta de 19 ani, după ce a suferit o accidentare la genunchi. Pentru suporterii echipei canadiene a fost o veste teribilă, mai ales că aceasta era o jucătoare talentată. De-a lungul sezonului 2018/19, Mikayla Demaiter a apărat poarta celor de la Bluewater Hawks în 20 de meciuri, reușind un total de 428 de parade. În cele 953 de minute jucate, sexy-portărița a avut o medie de goluri primite de 2,25.

După ce s-a retras din hocheiul pe gheață, blondina a urmat o carieră în modeling și, de atunci, a câștigat un număr semnificativ de urmăritori pe platformele de socializare.

Blondina nu ezită să posteze imagini extrem de provocatoare pe internet, captivând atenția acestora. Fosta sportivă nu are reticențe în a se fotografia în lenjerie intimă sau costum de baie, iar pentru cei mai înfocați fani și-a deschis un cont pe celebra platformă pentru adulți OnlyFans.

Urmărește România Liberă pe  XFacebook și Google News!

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite

Condiția lui Iohannis pentru a ceda Ucrainei un sistem Patriot. România oferă sprijin militar Ucrainei doar dacă nu afectează propria apărare

Președintele Iohannis spune că ar fi acceptat, în principiu, cererea președintelui Biden ca România să cedeze Ucrainei unul dintre sistemele sale antiaeriene Patriot, pe...

Asociația GIC IOR-Titan acționează în instanță Primăria Capitalei pentru recuperarea zonei retrocedate ilegal din Parcul IOR

Asociația Grupul de Inițiativă Civică IOR-Titan a dat în judecată Primăria Capitalei pentru a recupera 12 hectare de pădure urbană din Parcul IOR retrocedate în mod...

Instalațiile sanitare – Cum să le alegem pe cele mai calitative în funcție de buget

Un element esențial în amenajarea unei băi este bateria de chiuvetă baie. Cunoscută și sub...
Ultima oră
Pe aceeași temă