20.3 C
București
sâmbătă, 11 mai 2024
AcasăSocialEvenimentUn bărbat a fost găsit după nouă ani

Un bărbat a fost găsit după nouă ani

Un bărbat dat dispărut în urmă cu nouă ani în județul Mureș a fost găsit de către jandarmii argeșeni pe o stradă din municipiul Câmpulung.

“Bărbatul, care se afla pe o stradă din municipiul Câmpulung în noaptea de 23 spre 24 ianuarie, a atras atenţia jandarmilor care se aflau în serviciul de patrulare, având în vedere temperaturile scăzute şi faptul că acesta părea o persoană fără adăpost. În momentul legitimării şi verificării în bazele de date, jandarmii au constatat că bărbatul are emisă pe numele său o semnalare de dispariţie încă din anul 2015”, se arată într-un comunicat transmis miercuri de Inspectoratul Judeţean de Jandarmi (IJJ) Argeş.

Conform aceleiaşi surse, bărbatul, care are 25 de ani, a fost condus la Spitalul Municipal Câmpulung pentru evaluarea stării de sănătate, apoi la un centru pentru persoane fără adăpost, unde a înnoptat, transmite Agerpres.

“Dat fiind faptul că bărbatul este originar din Târnăveni, judeţul Mureş, şi că nu avea posibilităţi materiale de a ajunge acolo, în cursul dimineţii, trei jandarmi argeşeni, aflaţi în timpul liber, au hotărât să-l ducă pe bărbat până la domiciliu”, se mai menţionează în comunicat.

Urmărește România Liberă pe XFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

Sebastian Burduja, atac la adresa lui Nicușor Dan. “Modul în care arată centrul Capitalei, rezultatul incompetenţei”

Sebastian Burduja, candidatul PNL la Primăria Capitalei, a subliniat sâmbătă că în centrul orașului există străzi cu o stare de degradare vizibilă și case...

Rafila: Evoluţia artistului Florin Piersic este una favorabilă

Evoluţia artistului Florin Piersic, operat la Spitalul "Foişor" din Capitală, este una favorabilă, a anunţat sâmbătă ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, potrivit agerpres.ro. "Am şi eu...

Rusia – Ucraina, ziua 787: Peste 1.700 de localnici, nevoiți să se refugieze din Harkov

Ofensiva terestră rusă din regiunea Harkov din nord-estul Ucrainei a determinat evacuarea a 1775 de locuitori, a comunicat ast[zi în mediile sociale guvernatorul regiunii,...
Ultima oră
Pe aceeași temă