12.8 C
București
miercuri, 15 mai 2024
AcasăSportÎnotGALERIE FOTO. Andreea Drăgoi a dezvăluit cum face bani în America

GALERIE FOTO. Andreea Drăgoi a dezvăluit cum face bani în America

Nu este nevoie să răsfoiești prea mult Instagramul Andreei Drăgoi pentru a înțelege de ce internauții au poreclit-o „Olivia Dunne din piscină”. Și chiar dacă asemănările dintre cele două sportive sunt izbitoare, există un capitol la care gimnasta americană o surclasează pe Andreea: câștigurile.

Deși nu a ajuns încă la nivelul de faimă al lui Dunne, românca legitimată la clubul Universității din San Jose a devenit una dintre cele mai urmărite înotătoare din NCAA pe Instagram.

Spre deosebire de Dunne, care face milioane de dolari din contractele de publicitate, sportiva originară din România nu-și poate monetiza popularitatea din mediul online. Deoarece are o viză de studii, regulamentul cu privire la drepturile de publicitate din sportul universitar american nu-i dă voie înotătoarei de 21 de ani să-și monetizeze imaginea online. Astfel, pentru a-și menține independența financiară, cea mai sexy înotătoare din lume este nevoită să muncească 20 de ore pe săptămână ca salvamar.

„Sunt independentă finanaciar și a trebuit să-mi găsesc un job în campus. Toată lumea e surprinsă când aude că sunt salvamar. Dar așa e, nu am altă soluție. E singurul job pe care-l pot face în campus, din cauza vizei. E o luptă continuă. Ar fi mult mai ușor dacă ne-am putea monetiza munca din online. E frustrant! Până la urmă, suntem sportivi, nu? Ne urmăm visele, luptăm pentru obiectivele noastre și vrem să facem bani din numele nostru”, a spus Andreea Drăgoi, potrivit Swim Swam.

Originară din București, Andreea Drăgoi este pasionată și de modelling. După ce a defilat la Bucharest Fashion Week, Andreea a câștigat în 2022 concursul de frumusețe Miss Ambassador US Nation, iar de atunci popularitatea ei a crescut văzând cu ochii. Totuși, superba blondă nu poate semna nici măcar cu o agenție de talente din cauza statutului ei de student internațional. „Fac totul pe cont propriu”, a spus Drăgoi. „Asta m-a făcut să învăț cum să gestionez totul. Toată lumea crede că am o echipă în spatele meu în acest moment, dar nu este adevărat, sunt doar eu”.

Andreea a început sportul în România și a fost legitimată la CSA Steaua. Ba chiar s-a antrenat alături de David Popovici în adolescență și a reușit să stabilească mai multe recorduri la concursurile de înot. „De la vârsta de 6 ani, muncesc din greu pentru a-mi atinge toate obiectivele și pentru a-mi transforma toate visurile în realitate”, spunea blondina pentru „The Sun”, anul trecut.

Urmărește România Liberă pe  XFacebook și Google News!

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite

Firmele de păcănele preferă să funcționeze acolo unde legea le interzicea acest lucru

Cu multe firme chinuindu-se să constituie, după caz, garanția de 500.000, 800.000 sau de 1.000.000 de euro, restricționarea funcționării aparatelor la sate și în...

Stația STB Orizont revine pe amplasamentul de bază

Stația „Orizont” revine pe amplasamentul de bază, informează Societatea de Transport București (STB). “Avȃnd ȋn vedere finalizarea lucrărilor la proiectul „Reabilitare rețele termice Loc 3...

Flaviu Hoțopan, fost demnitar al Guvernului României, prins la furat cu camionul!

Un fost demnitar al Guvernului României, Flaviu Hoțopan, a fost prins în flagrant în timp ce încărcă într-un camion închiriat bunurile aflate într-un...
Ultima oră
Pe aceeași temă