17.5 C
București
marți, 14 mai 2024
AcasăSportAlte sporturiÎncă o victorie la Campionatul European pentru naţionala feminină de polo a...

Încă o victorie la Campionatul European pentru naţionala feminină de polo a României

Naţionala feminină de polo a României a surclasat Bulgaria cu 18-6 și va juca pentru locurile 13-14 la Campionatul European de la Eindhoven.

În primul meci pentru poziţiile 13-16, tricolorele au câştigat fără drept de apel în faţa Bulgariei, având cea mai bună jucătoare în Alin-Ioana Olteanu, care a marcat 7 goluri.

Pentru România au mai înscris Anastasia Melnychuk (4), Krisztina-Emese Szeghalmi (3), Iulia Nonea (2), Andreea Bobeanu şi Ana-Maria-Bianca Dumitru.

Golurile echipei Bulgariei au fost reuşite de Ana Gheşeva (2), Reni Rumenova (2), Ţvetelina Bijeva, Ivet Dimitrova.

În celălalt meci pentru locurile 13-16, Turcia a dispus de Slovacia cu 13-10.

Marţi, România va înfrunta Turcia, de la ora 11:30 (ora României), pentru locurile 13-14, iar Bulgaria va juca împotriva Slovaciei, de la 10:00, pentru poziţiile 15-16.

România a învins Turcia cu 9-7, duminică, în ultimul său meci din grupă.

Urmărește România Liberă pe  XFacebook și Google News!

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite

Ceremonia de finalizare a studiilor: Tradiții și simboluri ale maturității academice

Momentul absolvirii marchează o etapă definitorie în viața oricărui student, fiind punctul culminant al anilor de studiu și dedicare. Este ziua în care tradiția...

Melinda Gates a ieșit din fundația pe care o fondase cu fostul ei soț Bill Gates

Melinda Gates, care a prezidat una dintre cele mai influente fundații filantropice din lume, a anunțat luni că părăsește organizația pe care a fondat-o...

Ședință solemnă în Parlament, cu ocazia Zilei prieteniei româno-israeliene

Camera Deputaţilor şi Senatul se vor întruni astăzi, de la ora 10:00, în şedinţă solemnă comună consacrată marcării Zilei Solidarităţii şi Prieteniei dintre România...
Ultima oră
Pe aceeași temă