4.8 C
Bucureศ™ti
vineri, 18 octombrie 2024
AcasฤƒVideoVIDEO. O oncilฤƒ a fost salvatฤƒ din mรขinile traficanศ›ilor

VIDEO. O oncilฤƒ a fost salvatฤƒ din mรขinile traficanศ›ilor

O oncilฤƒ – sau pisicฤƒ tigru – a fost eliberatฤƒ miercuri (3 ianuarie) รฎn habitatul sฤƒu natural din Columbia, dupฤƒ ce a fost salvatฤƒ din mรขinile traficanศ›ilor.

Aproape de mlaศ™tina Vida Maitama, รฎn nord-vestul Columbiei, pisica sฤƒlbaticฤƒ eliberatฤƒ ศ™i-a pฤƒrฤƒsit cuศ™ca ศ™i a fugit รฎn pฤƒdure.

Felina a fost รฎn reabilitare timp de ศ™ase luni dupฤƒ ce a fost salvatฤƒ de Poliศ›ia Naศ›ionalฤƒ columbianฤƒ, care a gฤƒsit-o รฎnchisฤƒ รฎntr-un spaศ›iu mic, subnutritฤƒ ศ™i cu unele rฤƒni.

Oncilla sau pisica tigru este consideratฤƒ o specie vulnerabilฤƒ din cauza pierderii habitatului ศ™i a vรขnฤƒtorii ilegale.

Urmฤƒreศ™te Romรขnia Liberฤƒ pe X,ย Facebookย ศ™iย Google News!

Alexandru Stancu
Alexandru Stancu
2017 este anul debutului meu รฎn presฤƒ. Am trecut pe la ProTv ศ™i Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la Romรขnia Liberฤƒ.
Cele mai citite

Netanyahu spune cฤƒ pacea este mai aproape dupฤƒ uciderea lui Yahya Sinwar, liderul Hamas

Moartea liderului miลŸcฤƒrii palestiniene Hamas, Yahya Sinwar, oferฤƒ ลŸansa pฤƒcii รฎn Orientul Mijlociu, a declarat joi searฤƒ premierul israelian Benjamin Netanyahu, potrivit Pro Tv. El...

Marcel Ciolacu: Romรขnia va intra anul acesta รฎnย Schengenย ลŸi cu graniลฃele terestre

Premierul a afirmat cฤƒ a rezolvat Schengen, dupฤƒ un eลŸec al fostului prim-ministru Marcel Ciolacu a declarat cฤƒ are โ€žmai multe informaศ›iiโ€ care รฎi permit...

Metamorfoza Parcului Grozฤƒveศ™ti va costa 24 de milioane de lei

Cele trei hectare de teren vor fi transformate รฎntr-o โ€œoazฤƒ de verdeaศ›ฤƒโ€, promit autoritฤƒศ›ilor Terenul va fi refฤƒcut complet, cu spaศ›ii verzi, terenuri de joacฤƒ...
Ultima orฤƒ
Pe aceeaศ™i temฤƒ