19.6 C
București
vineri, 20 septembrie 2024
AcasăSportAlte sporturiRomânia, debut cu stângul la Campionatul European de polo feminin. Tricolorele au...

România, debut cu stângul la Campionatul European de polo feminin. Tricolorele au fost învinse de Cehia

România a fost învinsă de Cehia cu scorul de 13-12, vineri, în meciul său de debut în Grupa C a Campionatului European de polo pe apă feminin 2024, găzduit de orașul olandez Eindhoven.

Tricolorele, care au condus cu 5-2 şi 8-5, au pierdut după un gol încasat când mai erau patru secunde de joc, marcat de Barbora Kilianova.

Cea mai bună marcatoare a echipei României a fost Ana-Maria Olteanu, cu 7 goluri. Au mai înscris Ana-Maria Bianca Dumitru, Krisztina Szeghalmi, Andra Ana-Maria Sandu, Iulia Nonea şi Anastasia Melnychuk.

Pentru Cehia au înscris Josefina Hola 4 goluri, Nikola Busauerova 3, Karolina Hlavata 2, Rozalie Fugnerova 2, Karolina Javurkova 1, Barbora Kilianova 1.

În celălalt meci al grupei se întâlnesc Serbia şi Turcia.

România va juca următorul meci contra Serbiei, sâmbătă, de la ora 14:30.

Urmărește România Liberă pe  XFacebook și Google News!

Redactia
Redactiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri internaționale. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite

Microsoft lansează aplicația „Windows App” pentru acces la distanță dedicată conturilor de muncă și educație

Microsoft a anunțat lansarea oficială a aplicației „Windows App”, o soluție care le permite utilizatorilor cu conturi de muncă sau educație să acceseze sisteme...

Simona Halep a primit wild card la turneul WTA de la Tokyo

Simona Halep (32 de ani, locul 1132 WTA) este pregătită să revină în competiții la sfârșitul lunii octombrie, după o absență de 5 luni...

Cum să-ți îngrijești corect ochelarii de soare

Ochelarii de soare sunt mai mult decât un moft, un accesoriu pe care îl adaugi ținutei vestimentare. Din contră, putem să-i considerăm o necesitate...
Ultima oră
Pe aceeași temă