12.2 C
București
duminică, 19 mai 2024
AcasăSocialTraficul rutier e blocat pe Valea Oltului din cauza unui accident de...

Traficul rutier e blocat pe Valea Oltului din cauza unui accident de la Călimănești-Seaca

Traficul rutier este blocat pe Valea Oltului din cauza unui accident produs în Călimănești-Seaca, în care au fost implicate trei autoturisme. Polițiștii arată că unul dintre autovehicule s-a răsturnat în afara părții carosabile.

Un accident rutier în care au fost implicate trei autoturisme s-a produs, sâmbătă, în Călimănești-Seaca, potrivit stiripesurse.ro.

„Din verificările preliminare efectuate, s-a stabilit că, în localitatea Seaca, pe DN 7, la km 188 + 950 m, din cauze care urmează să fie stabilite în urma cercetărilor, ar fi avut loc o coliziune între 3 autoturisme, în urma căreia unul dintre autovehicule s-ar fi răsturnat în afara părții carosabile”, transmite IPJ Vâlcea.

Traficul este blocat pe sensul Călimanești-Vâlcea.

La fața locului au ajuns cu o autospecială cu modul de descarcerare și ambulanța SMURD, precum și două ambulanțe SAJ.

Într-un autoturism erau doi adulți și un minor, care au suferit atac de panică, iar alt autoturism era o singură persoană, conducatorul auto, cu traumatism toracal, conștient cooperant, care a fost transportat la spital de echipaj SAJ, anunță ISU Vâlcea.

Trafic blocat pe Valea Oltului până la jumătatea lunii noiembrie. Se lucrează la asfalt

În perioada 18.09.2023 – 14.11.2023, se vor institui restricţii de circulaţie pe DN 7, km 246+500 – km 251+025, în vederea executării mai multor tipuri de lucrări, anunţă CNAIR.

Vor avea loc lucrări de stabilizare a versanţilor pe sectorul cuprins între km 246+722 şi km 247+015

Urmărește România Liberă pe  Twitter, Facebook și Google News!

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă