20.4 C
București
miercuri, 18 septembrie 2024
AcasăEconomieFoto interviuAlexandru Tocilescu - un optimist incurabil

Alexandru Tocilescu – un optimist incurabil

Multe vorbe frumoase s-ar putea spune despre regizorul Alexandru Tocilescu. Nu ne propunem acum sa facem un rezumat al activitatii sale, ci doar sa va amintim ca a implinit, nu demult, 60 de ani. Suntem bucurosi sa-i dorim „La multi ani!”. Chiar daca se afla in vacanta la mare, domnia sa ne-a raspuns la cateva intrebari deloc incomode.
– Dintre urarile primite de ziua dumneavoastra, care a fost cea mai frumoasa?
– Pai, la mine urarile de sanatate sunt cele mai importante, pentru ca daca ma bucur de asa ceva pot sa fac si restul.

– Dar cel mai haios cadou adus de cei dragi care v-a facut sa zambiti?
– Cel mai haios cadou a fost un hamster de plus primit de la fiica mea. M-a facut sa zambesc cand mi-a zis ca seamana cu mine.

– Ati avut multi prieteni in jur in acea zi?
– Vreo 15 prieteni. Multi au venit special la 2 Mai, acolo unde ma aflu acum, pentru mine. Printre ei amintesc familia Ivascu (George si Alice), familia Buhagiar, Gabi Encec, Valentin Nicolau cu copilul Irina Corbu si Crina, omul drag de langa mine.
– O ultima intrebare, va rog… Optimismul dumneavoastra este binecunoscut. Aveti o „reteta” pe care ati putea s-o prescrieti pesimistilor?
– Foarte greu ar fi, pentru ca cine-i pesimist ar trebui sa treaca prin ce trec eu ca sa fie optimist. Nu stii ce aduce ziua de maine, cat de bine si fericit esti s-o traiesti pe cea de azi. Reteta e infailibila.

Cele mai citite

Deciziile adoptate de Consiliul Autorității de Supraveghere Financiară

În cadrul ședinţei de astăzi, Consiliul Autorității de Supraveghere Financiară (ASF) a adoptat măsuri privind funcționarea pieţelor financiare nebancare supravegheate – asigurări, piaţă de...

România și-a stabilit lotul pentru Billie Jean King Cup

România a anunțat echipa cu care va participa în premieră la turneul final Billie Jean King Cup, unde va întâlni Japonia în optimile de...

Neil Lennon, încă afectat de experiența din România: „Incredibil de neprofesionist”

Neil Lennon, fostul antrenor al Rapidului, încă resimte modul în care a fost tratat în România, după despărțirea de clubul giuleștean, și își dorește...
Ultima oră
Pe aceeași temă