17.8 C
București
luni, 16 septembrie 2024
AcasăPoliticăNicolae Ciucă, pe urmele Elenei Lasconi: „Eu am votat pentru familia tradiţională”

Nicolae Ciucă, pe urmele Elenei Lasconi: „Eu am votat pentru familia tradiţională”

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a afirmat că s-a prezentat la referendumul pentru familie, unde a votat în favoarea familiei tradiţionale.

La fel ca și Elena Lasconi, primarul localității Câmpulung, fostul premier a afirmat că a votat în favoarea familiei tradiționale la referendumul din 2018. „Eu am votat pentru familia tradiţională şi voi vota oricând şi îmi voi educa şi copiii şi nepoatele”, a afirmat Nicolae Ciucă, joi seară, la postul TV Digi 24. 

El a explicat că partidul pe care îl conduce este unul „istoric şi identitar şi valorile lui sunt foarte bine definite: familia, credinţa în Dumnezeu şi patriotismul”.

Întrebat dacă, în opinia sa, e necesară modificarea Constituţiei României în sensul în care a fost organizat referendumul care nu a fost validat, liderul liberal a răspuns că „românii, la referendumul respectiv, s-au exprimat: nu este nevoie să modificăm Constituţia”.

Urmărește România Liberă pe  XFacebook și Google News!

Redactia
Redactiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri internaționale. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite

Studiu: Clienții băncilor românești sunt mai puțin loiali decât media europeană

Un studiu realizat de compania de consultanță în management Kearney arată că 73% dintre clienții băncilor europene și-au păstrat contul principal la aceeași instituție...

Rușii bogați își păstrează stilul de viață luxos pe Coasta de Azur, în ciuda sancțiunilor UE

Deși sancțiunile impuse de Uniunea Europeană împotriva oligarhilor ruși au vizat înghețarea activelor și confiscarea proprietăților, Coasta de Azur rămâne o destinație populară pentru...

Europarlamentarul Dan Nica cere bani din Fondul European de Urgență pentru România

Rezoluția care cuprinde și țara noastră, va fi supusă la vot în Parlamentul european Într-o intervenție televizată, europarlamentarul Dan Nica a declarat că grupul din...
Ultima oră
Pe aceeași temă