14.6 C
București
joi, 16 mai 2024
AcasăSocialEvenimentAproape de tragedie în București, la Oktobefest! Un tobogan pentru copii a...

Aproape de tragedie în București, la Oktobefest! Un tobogan pentru copii a explodat

Aproape de o nouă tragedie în București la Oktoberfest! Un tobogan pentru copii a explodat în această după amiază, iar medicii au intervenit imediat, mai multe ambulanțe ajungând la fața locului.

Românii au decis organizarea propriului Oktoberfest în mai multe orașe din țară, așa cum face și Germania, unde lumea, în special copiii, vin să se distreze și să se simtă bine. Potrivit primelor informații, se pare că un tobogan în care se aflau 12 copii ar fi explodat.

Trei copii au avut nevoie de îngrijiri medicale, dintre care unul și-a rupt o mănă, altul a suferit contuzii, iar altul a suferit un atac de panică, notează Spy News.

Urmărește România Liberă pe TwitterFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

Ciolacu și Grindeanu se întâlnesc cu președintele DP World, investitor din Dubai

Șeful Guvernului României, Marcel Ciolacu, și ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, se întâlnesc, în ziua de 15 mai 2024, cu Sultan Ahmed bin Sulayem, președinte...

Un bebeluș de doar o zi, în stare gravă, a fost transportat cu un avion SMURD de la Timișoara la București

Un bebeluş în vârstă de doar o zi, în stare gravă, a fost transportat, marţi seară, de la Timişoara la Bucureşti cu un avion...
Ultima oră
Pe aceeași temă