15.4 C
București
joi, 9 mai 2024
AcasăVideoO navă americană de evacuare din Israel sosește în Cipru

O navă americană de evacuare din Israel sosește în Cipru

O navă americană de evacuare din Israel sosește în Cipru, fiind prima de acest fel, pe fondul creșterii tensiunii din Orientul Mijlociu.

Zeci de cetățeni americani din Israel au sosit marți dimineața (17 octombrie) în Cipru cu prima navă de evacuare organizată de Statele Unite, pe fondul escaladării crizei din Orientul Mijlociu, potrivit Reuters.

Aproximativ 159 de persoane se aflau la bordul navei de lux Rhapsody of the Seas, care a părăsit Haifa și a navigat marți în portul Limassol, din Cipru.

Cipru a fost folosit ca un centru de tranzit pentru guvernele străine pentru a-și evacua civilii chiar după cele mai recente izbuc de violență, din 7 octombrie.

Urmărește România Liberă pe  Twitter, Facebook și Google News!

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite

Roberta Metsola apel către UE să-și respecte promisiunile de ajutor către Ucraina

Preşedintele Parlamentului European, Roberta Metsola, a invitat joi Uniunea Europeană să furnizeze ajutorul promis Ucrainei şi să-şi "intensifice" şi mai mult sprijinul său împotriva...

Criză de teste de sarcină în localitățile rămase fără păcănele

Ilustrație: Marian Avramescu Legea prin care a fost interzisă prezența păcănelelor în localitățile cu mai puțin de 15.000 de locuitori se poate dovedi o...

Simona Bucura-Oprescu a discutat cu omologul spaniol despre acordarea dublei cetăţenii pentru românii din Spania

Ministrul Muncii, Simona Bucura-Oprescu, a discutat joi, la Madrid, cu vicepremierul şi ministrul Muncii şi Economiei Sociale din Spania, Yolanda Diaz Perez, despre cooperarea...
Ultima oră
Pe aceeași temă