17.2 C
București
vineri, 17 mai 2024
AcasăVideoVIDEO: Peste 100 de morți într-un incendiu la o sală de nunți...

VIDEO: Peste 100 de morți într-un incendiu la o sală de nunți din Irak

Peste 100 de persoane au fost ucise și 150 rănite într-un incendiu izbucnit la o nuntă în districtul Hamdaniya din provincia irakiană Ninive, în urma căruia protecția civilă a căutat supraviețuitori în scheletul carbonizat al clădirii până în primele ore ale zilei de miercuri.

Viceguvernatorul din Ninive, Hassan al-Allaq, a declarat pentru Reuters că 113 persoane au fost confirmate ca fiind decedate, iar presa de stat a anunțat că numărul morților se ridică la cel puțin 100, iar 150 de persoane au fost rănite.

Incendiul a sfâșiat o mare sală de evenimente din regiunea de nord-est după ce au fost aprinse focuri de artificii în timpul petrecerii, a declarat apărarea civilă locală, potrivit presei de stat.

Un video realizat de un corespondent Reuters la fața locului a arătat pompieri care se cățărau pe ruinele carbonizate ale clădirii.

Informațiile preliminare au indicat că imobilul a fost construit din materiale de construcție extrem de inflamabile, ceea ce a contribuit la prăbușirea sa rapidă, a precizat presa de stat.

Martorii oculari au declarat că imobilul a luat foc în jurul orei locale 22:45 (1945 GMT) și că sute de persoane se aflau acolo în momentul incidentului.

Urmărește România Liberă pe  TwitterFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

Zona din fața casei – amenajări necesare pentru a completa estetic și funcțional spațiul

În fața casei tale, există o zonă care poate fi un spațiu deosebit pentru a-ți...

Ben Affleck și Jennifer Lopez o iau pe drumuri separate? “Au probleme în căsnicie”

Ben Affleck și Jennifer Lopez au probleme în căsnicie, susține o persoană din interior. Cei doi locuiesc în case separate. Cu toate acestea, verighetele...

Spitalul “Foişor”, actualizare cu privire la starea de sănătate a lui Florin Piersic

Actorul Florin Piersic a fost reevaluat cardiologic vineri, starea sa generală fiind stabilă, fără modificări semnificative faţă de zilele anterioare, au informat reprezentanţii Spitalului...
Ultima oră
Pe aceeași temă