17.3 C
București
duminică, 12 mai 2024
AcasăVideoVIDEO: Sute de răniți într-o explozie mortală în Nagorno-Karabah

VIDEO: Sute de răniți într-o explozie mortală în Nagorno-Karabah

Cel puțin 20 de persoane au fost ucise luni într-o explozie la un depozit de combustibil din Nagorno-Karabah, au anunțat autoritățile locale armene. Un incendiu de proporții a izbucnit de-a lungul unui drum din afara capitalei regiunii separatiste, arată fotografiile publicate luni (25 septembrie) de autointitulata Republică Artsakh.

Autoritățile locale armene au declarat că 290 de persoane au fost internate în spitale, zeci dintre ele “încă în stare critică”.

Ombudsmanul din Nagorno-Karabah, Gegham Stepanyan, a declarat că majoritatea răniților sunt în stare gravă sau foarte gravă și trebuie scoși de urgență din regiune pentru a fi tratați.

Urmărește România Liberă pe  TwitterFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

FOTO Sărbătoare uriașă pentru FCSB, noua campioană a României

Deși a pierdut, la București, meciul cu CFR Cluj, FCSB a sărbătorit câștigarea titlului de campioană a României. Meciul FCSB - CFR Cluj, disputat în...

Exclusiv: Analistul Adrian Negrescu, despre legea evaziunii fiscale: ,,Statul reușește să obțină doar 1-2% din prejudiciile din dosarele penale”

Legea evaziunii fiscale, cunoscută ca legea Ciucă-Ciolacu, împarte românii în tabere și anume cei care văd această măsură ca fiind una utilă în lipsă...

Starea actorului Florin Piersic se ameliorează

Starea actorului Florin Piersic se ameliorează dar pacientul rămâne internat în spital, au anunțat, duminică, 12 mai 2024, atât conducerea spitalului cât și ministrul...
Ultima oră
Pe aceeași temă