6.3 C
Bucureศ™ti
vineri, 18 octombrie 2024
AcasฤƒSocialJustiศ›ieNEWS ALERT. Patronii staศ›iei de GPL din Crevedia, reศ›inuศ›i de procurori pentru...

NEWS ALERT. Patronii staศ›iei de GPL din Crevedia, reศ›inuศ›i de procurori pentru 24 de ore

Patronii firmei Flagas SRL, care deลฃine staลฃia GPL din Crevedia unde au avut loc exploziile de sฤƒptฤƒmรขna trecutฤƒ, au fost reลฃinuลฃi pentru 24 de ore de procurorii Parchetului General.

โ€žรŽn cursul zilei de azi, รฎn dosarul privind incendiul izbucnit pe 26 august 2023 รฎn urma unor explozii ce s-au produs รฎn localitatea Crevedia din judeลฃul Dรขmboviลฃa, procurorul de caz din cadrul Secลฃiei de urmฤƒrire penalฤƒ criminalisticฤƒ a dispus efectuarea รฎn continuare a urmฤƒririi penale ลŸi reลฃinerea a doi inculpaลฃi, administratori ai unei societฤƒลฃi comerciale, sub aspectul sฤƒvรขrลŸirii infracลฃiunii de distrugere din culpฤƒ care a avut ca urmare un dezastru, prev. de art. 255 alin 1 ลŸi 2 din Codul Penalโ€, a anunลฃat Parchetul General.

Ionuลฃ Doldurea ลŸi Cosmin Stรขngฤƒ au fost aduลŸi sub escortฤƒ de poliลฃiลŸti la Parchet pentru audieri, dupฤƒ care procurorii au emis pe numele lor ordonanลฃe de reลฃinere pentru 24 de ore.

Ionuลฃ Doldurea este fiul primarului PSD din Caracal, Ion Doldurea.

Doldurea ลŸi Stรขngฤƒ sunt acลฃionarii firmei Flagas SRL, care deลฃine staลฃia GPL de la Crevedia, unde s-au produs explozii sฤƒptฤƒmรขna trecutฤƒ, soldate cu cinci decese ลŸi aproximativ 50 de oameni rฤƒniลฃi, printre care ลŸi mulลฃi pompieri. De asemenea, zeci de case din apropierea staลฃiei GPL au fost distruse. Tragedia a avut loc รฎn timp ce era efectuat un transfer de gaz รฎntre douฤƒ cisterne.

Staลฃia GPL din Crevedia funcลฃiona din iulie 2020 fฤƒrฤƒ autorizaลฃie de securitate la incendiu. 

Urmฤƒreศ™te Romรขnia Liberฤƒ pe TwitterFacebook ศ™i Google News!

Redactia
Redactiahttps://romanialibera.ro
Romรขnia Liberฤƒ este o publicaศ›ie tipฤƒritฤƒ ศ™i online pentru politicฤƒ, afaceri ศ™i avocaศ›i, care acoperฤƒ anunศ›uri pentru litigii majore, tranzacศ›ii ศ™i probleme de reglementare. A fost fondatฤƒ รฎn 1877, รฎn Romรขnia. RL este o publicaศ›ie de ultimฤƒ orฤƒ ศ™i unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, รฎn principal ca voce a opoziศ›iei รฎmpotriva autocraศ›ilor ศ™i a fostei Securitฤƒศ›i. Printre autorii ศ™i cititorii noศ™tri se numฤƒrฤƒ cea mai mare organizaศ›ie filantropฤƒ, Fundaศ›ia pentru o Societate Deschisฤƒ din SUA, precum ศ™i editorialiศ™ti internaศ›ionali celebri, profesori de ศ™tiinศ›ฤƒ ศ™i de drept din รฎntreaga lume. รŽn 2009, RL publica sฤƒptฤƒmรขnal un supliment de opt pagini cu articole รฎn limba englezฤƒ din New York Times, astฤƒzi publicฤƒ cele mai noi videoclipuri ศ™i ศ™tiri internaศ›ionale. Cu sediul รฎn Bucureศ™ti, RL numฤƒrฤƒ รฎn prezent 50 de colaboratori, agenศ›i ศ™i jurnaliศ™ti.
Cele mai citite

Cazinoul din Constanศ›a รฎntredeschide uศ™a, dupฤƒ 4 ani de reabilitare

Toate elementele decorative vor arฤƒta la fel ca acum 100 de ani, spun constructorii, pentru cฤƒ sunt refฤƒcute dupฤƒ modelul original. Deศ™i la รฎnceputul anului,...

Donald Trump รฎl atacฤƒ pe Zelenski: Nu ar fi trebuit niciodatฤƒ sฤƒ lase sฤƒ รฎnceapฤƒ acest rฤƒzboi

PreลŸedintele ucrainean Volodimir Zelenski, a cฤƒrui ลฃarฤƒ a fost invadatฤƒ de Rusia la 24 februarie 2022, "nu ar fi trebuit niciodatฤƒ sฤƒ lase sฤƒ...

Cazinoul din Constanศ›a รฎntredeschide uศ™a, dupฤƒ 4 ani de reabilitare

Toate elementele decorative vor arฤƒta la fel ca acum 100 de ani, spun constructorii, pentru cฤƒ sunt refฤƒcute dupฤƒ modelul original. Deศ™i la รฎnceputul anului,...
Ultima orฤƒ
Pe aceeaศ™i temฤƒ