19.3 C
București
marți, 14 mai 2024
AcasăVideoVIDEO: Ploile abundente din timpul nopții fac ravagii în centrul Spaniei

VIDEO: Ploile abundente din timpul nopții fac ravagii în centrul Spaniei

Mai multe drumuri din regiunea Madrid au fost închise, iar zeci de poduri au fost distruse de apele învolburate, luni (4 septembrie), după ce ploi torențiale au lovit centrul Spaniei.

Imagini video au arătat mașini staționate pe marginea drumului și vehicule care curăță resturile de pe autostrada principală dintre Madrid și Toledo.

Agenția națională de meteorologie AEMET a emis duminică (3 septembrie) o alertă roșie maximă în regiunea Madrid, provincia Toledo și orașul Cadiz.

Mai multe linii de metrou au fost închise luni dimineață în centrul Madridului. Unele conexiuni de mare viteză între Madrid și regiunea Andaluzia, în sudul Spaniei, au fost reluate mai târziu în cursul zilei de luni, dar trenurile au circulat la viteze mai mici decât cele normale.

Urmărește România Liberă pe TwitterFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

SUA nu consideră că Israelul face „genocid” în Gaza, dar trebuie „ să protejeze civilii”

Statele Unite(SUA) nu consideră că Israelul comite un "genocid" în Fâşia Gaza, dar îl îndeamnă pe aliatul lor "să facă mai mult pentru a...

Florin Piersic, mesaj de ultim moment: „Sunt viu”

Actorul Florin Piersc, internat în spital cu mai multe probleme de sănătate, a transmis, luni seară, un prim mesaj. El spune că e „viu”,...

Guvernul va aproba subvenții de 365 de milioane de lei pentru fermieri

Guvernul Ciolacu urmează să aprobe suplimentarea cu 365 de milioane de lei a subvențiilor pentru Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale (MADR). Suplimentarea este aferentă...
Ultima oră
Pe aceeași temă