17.8 C
București
miercuri, 15 mai 2024
AcasăVideoPrăbușirea unei macarale a ucis 17 muncitori în India

Prăbușirea unei macarale a ucis 17 muncitori în India

Prăbușirea unei macarale a ucis cel puțin 17 muncitori în India ce lucrau la un pod, eveniment petrecut în vestul țării, lângă capitala statului Mumbai.

Cel puțin 17 muncitori au fost uciși, iar alți câțiva au fost prinși ca într-o capcană după ce o macara s-a prăbușit în timpul construcției unui pod, în seara de luni (31 iulie), în statul Maharashtra din vestul Indiei, au declarat oficialii, potrivit Reuters.

Imaginile transmise de televiziunea locală au arătat rămășițe deteriorate ale macaralei întinse pe pământ între stâlpii podului din apropierea zonei Shahapur, la aproximativ 50 de mile de capitala statului Mumbai.

Potrivit martorilor oculari, prăbușirea a avut loc în jurul orei 23:00, ora locală (17:30 GMT) luni.

Biroul prim-ministrului indian Narendra Modi a anunțat ajutor și asistență în valoare de 2.430 de dolari pentru familiile decedaților și de 608 de dolari pentru răniți.

Urmărește România Liberă pe  Twitter, Facebook și Google News!

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite

Alianța Dreapta Unită – hoțul de voturi liberale

Oricât ar încerca să pară altceva, USR e un partid toxic pentru România. Fără ideologie și fără doctrină, e o mișcare care se poziționează...

Ciolacu și Grindeanu se întâlnesc cu președintele DP World, investitor din Dubai

Șeful Guvernului României, Marcel Ciolacu, și ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, se întâlnesc, în ziua de 15 mai 2024, cu Sultan Ahmed bin Sulayem, președinte...

Ajutorul pentru Ucraina produce divergențe între România și SUA. Președintele Iohannis ar ceda un sistem Patriot dar vrea ceva “în schimb”

Președintele României, șeful Senatului, șeful Guvernului și ministrul Apărării au opinii divergente cu privire la cererea formulată de Statele Unite ca România să cedeze...
Ultima oră
Pe aceeași temă