20.3 C
București
sâmbătă, 11 mai 2024
AcasăInternațional"Scriem istorie" și în Belgia! Un oraș interizce consumul de alcool din...

“Scriem istorie” și în Belgia! Un oraș interizce consumul de alcool din cauza românilor

Nu degeaba sunt românii fruntași în privința consumului de alcool! De curând, din cauza românilor stabiliți acolo, un oraș din Belgia a interzis consumul de alcool în spații publice.

Primăria orașului Rijkevorsel a interzis consumul de alcool în locurile publice după numeroasele scandaluri provocate de românii veniți în zonă ca lucrători sezonieri și care obișnuiesc să bea peste măsură.

Municipalitatea din Rijkevorsel a fost nevoită să ia această măsură după numeroase plângeri ale localnicilor deranjați de românii beți care fac scandal pe străzi, comit acte de vandalism, înjură și lovesc oameni pe stradă, transmite publicația GVA.

Primăria nu a inițiat un dialog cu comunitatea românească și a interzis alcoolul.

“Locuitorii noștri se plâng de beții în public, vandalism, violență verbală și fizică. De obicei, totul începe cu consumul excesiv de alcool. Anul trecut am avut aici o bătaie cu 50 de oameni. Vrem să oprim asta”, a declarat Dorien Cuylaerts, primarul localității din regiunea Anvers, pentru Radio 2.

Urmărește România Liberă pe TwitterFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

Sebastian Burduja, atac la adresa lui Nicușor Dan. “Modul în care arată centrul Capitalei, rezultatul incompetenţei”

Sebastian Burduja, candidatul PNL la Primăria Capitalei, a subliniat sâmbătă că în centrul orașului există străzi cu o stare de degradare vizibilă și case...

Prefect Prahova: Zona din jurul craterului de la Slănic dă semne de stabilizare

La fața locului încă se efectuează măsurători și expertize, iar din primele concluzii zona dă semne de stabilizare, afirmă prefectul județului Prahova, Emil Drăgănescu,...

Joost Klein, concurentul olandez, a fost exclus din finala concursului Eurovision

Joost Klein, concurentul olandez, a fost exclus din finala concursului Eurovision de sâmbătă, în urma unei plângeri depuse de un membru al echipei de...
Ultima oră
Pe aceeași temă