13.5 C
București
miercuri, 22 mai 2024
AcasăInternaționalCriza din UcrainaRusia - Ucraina, ziua 498: Trei morți într-un atac cu rachetă la...

LIVE UPDATE Rusia – Ucraina, ziua 498: Trei morți într-un atac cu rachetă la Liov

Trei persoane şi-au pierdut viaţa, la Liov, într-un atac cu rachetă împotriva unei clădiri rezidenţiale, a anunţat primarul acestui oraş din vestul Ucrainei.

“Deja sunt trei morţi”, a indicat Andrii Sadovi într-un mesaj pe Telegram, după ce a anunţat de asemenea “opt răniţi” şi “numeroase apartamente” avariate, potrivit unui videoclip postat pe reţeaua de socializare.

Anterior, autorităţile locale au anunţat că patru persoane au fost rănite, între care una se află în stare gravă, într-un atac cu rachetă la Liov, “infrastructura critică” fiind avariată în acest oraş. Mai devreme, edilul semnalase “o serie de explozii” auzite în oraş.

La câteva sute de kilometri de front, Liov şi regiunea sa au fost ţinta unor atacuri de mai multe ori de la invazia rusa a Ucrainei, pe 24 februarie 2022.

Citește și:

A 497-A ZI DE RĂZBOI

Urmărește România Liberă pe  TwitterFacebook și Google News!

Laurențiu Mușoiu
Laurențiu Mușoiu
Laurențiu Mihail Mușoiu lucrează în presa centrală din anul 2008. Din anul 2018 lucrează la “România liberă”. A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București. Deține un master în Cercetare în Științele Comunicării. Este, de asemenea, profesor pentru învățământul primar și preșcolar.
Cele mai citite

Ciolacu se întoarce cu blugi turcești în coaliție. Cracul mai scurt e pentru PNL

Ilustrație: Marian Avramescu Deoarece, indiferent cât de mult rahat de Buzău ești pregătit să mănânci și să oferi în super anul electoral în curs,...

Reuniunea partidelor de extremă dreapta de la Madrid: 9 iunie o zi de eliberare și de speranță

Javier Milei, Giorgia Meloni și Marine Le Pen au participat duminica trecută la reuniunea liderilor de extremă dreapta din europa care a avut loc...

Vlad Dascălu, campion european la mountain bike în 2023, a fost suspendat

Sportivul român Vlad Dascălu, campion european la mountain bike în 2023, a fost suspendat pe o perioadă de 17 luni de Tribunalul Antidoping al...
Ultima oră
Pe aceeași temă