16.1 C
București
marți, 7 mai 2024
AcasăPoliticăPaul Stănescu: Avem puterea de a reveni în topul preferinţelor electoratului

Paul Stănescu: Avem puterea de a reveni în topul preferinţelor electoratului

,,Votul naţional, însă, a fost un semnal de alarmă pe care trebuie să-l luăm foarte atent în seamă şi să ne concentrăm pe un management serios în dezbaterea tuturor temelor naţionale. Avem însă puterea de a reveni în topul preferinţelor electoratului, pentru că PSD este un partid puternic”, a spus Paul Stănescu.

Acesta a spus că, în judeţul Olt, PSD a fost votat, duminică, de 44,85% dintre alegători, situându-se pe locul al doilea în ierarhia internă a organizaţiilor partidului, notează Agerpres.

,,Echipa PSD Olt mulţumeşte tuturor oltenilor pentru mobilizarea exemplară de care au dat dovadă la scrutinul de duminică şi care, în proporţie de 44,85%, au ales să voteze Partidul Social Democrat. Cu o prezenţă semnificativă, câştigând în peste 90% din localităţile judeţului, oltenii au ales să crediteze partidul nostru cu votul de încredere, reuşind astfel să situeze PSD Olt pe locul al doilea în ierarhia internă a organizaţiilor Partidului Social Democrat”, se mai arată în comunicatul transmis de PSD Olt.

Referitor la strategia de campanie, liderul social-democrat a declarat că a fost o campanie corectă, bazată pe fapte si pe discuţii din poartă în poartă cu fiecare alegător.

,,Mulţumesc electoratului oltean pentru încrederea acordată şi în acest tur de scrutin. A fost un vot mult peste media naţională, cu o prezenţă masivă, un vot care ne onorează şi ne demonstrează că stilul de campanie cu care ne-am obişnuit electoratul, o campanie corectă, bazată pe fapte, pe discuţii din poartă în poartă cu fiecare alegător, fără agresivitatea pe care am văzut-o la alţi competitori, este cel care i-a convins şi de această dată pe cei peste 50% dintre alegătorii din Olt, care s-au prezentat la urne, să iasă la vot”, a mai spus Paul Stănescu.

Cele mai citite

Armata israeliană a început bombardamente asupra estului orașului Rafah

Armata israeliană efectuează luni seara bombardamente intense asupra estului oraşului Rafah, după anunţul Hamas că a acceptat o propunere înaintată de Egipt şi Qatar...

Armata israeliană a început evacuarea civililor din Rafah, înaintea unei posibile ofensive

Armata israeliană a început evacuarea civililor din orașul Rafah, aflat în sudul Fâșiei Gaza, aparent în cadrul pregătirilor pentru o operațiune militară în această...

Gata cu vacanța de Paște. Românii se întorc acasă

Coloane de autovehicule care se întind pe câţiva kilometri au fost observate pe principalele artere rutiere din orașul bulgăresc Ruse, situat la granița cu...
Ultima oră
Pe aceeași temă