21.3 C
București
duminică, 28 aprilie 2024
AcasăLifestyleBeautyDe ce este manichiura semi atât de apreciată în rândul tuturor femeilor?

De ce este manichiura semi atât de apreciată în rândul tuturor femeilor?

O manichiură impecabilă este etalon al frumuseții și feminității, ceea ce înseamnă că reprezintă o prioritate pentru toate reprezentantele sexului frumos. De-a lungul timpului au existat nenumărate metode prin care frumusețea unghiilor să fie potențată, de la oja clasică și până la construcții amețitoare cu gel.

Astăzi, însă, se caută mai mult ca niciodată o manichiură minimalistă, cât mai aproape de natural, dar care beneficiază totodată de o rezistență sporită, iar în acest sens, oja semipermanenta de la Creative Nails se dovedește a fi o opțiune foarte avantajoasă prin intermediul căreia se poate obține acest rezultat. Iată câteva dintre motivele pentru care tot mai multe femei, profesioniste și amatoare în domeniul stilizării unghiilor, apelează constant la o astfel de metodă:

Aspect foarte natural

Oja semi este un produs de vâscozitate medie, care poate fi opacă sau translucidă și care se aplică în strat foarte subțire. Spre deosebire de construcțiile cu gel, manichiura semipermanentă imită pe cât posibil forma și aspectul unghiei naturale, oferind un aspect îmbunătățit, dar într-un mod cât se poate de subtil. 

Întreținere rapidă și foarte ușoară

În realizarea manichiurii semipermanente prima ședință necesită o durată mai mare de timp, dat fiind faptul că se pregătește unghia, se aplică toate substanțele de degresare necesare, plus baza și, în final, ojă plus top coat. La trei sau patru săptămâni este necesară întreținerea acestei proceduri, moment în care se poate opta pentru o nouă culoare, formă sau model. Acum se vor îndepărta doar ultimele două straturi aplicate, păstrând baza inițială, care va fi doar șlefuită pe alocuri. Rezultă așadar un timp mai scurt de lucru, cu rezultate la fel sau chiar mult mai satisfăcătoare, ca prima dată.

Costuri mici de realizare

Majoritatea manichiuristelor vor solicita un preț mai mic pentru manichiura semi, dat fiind faptul că este mai ușor de realizat. De asemenea, și costurile produselor sunt mult mai avantajoase decât în cazul gelurilor, mai ales dacă alegi să le achiziționezi dintr-un magazin autorizat, multibrand, așa cum este Creative Nails. Vei găsi aici diverse mărci, texturi sau nuanțe dintre care să poți alege după propriile preferințe, fără ca factorul financiar să reprezinte un impediment. Unghiile cu ojă semipermanentă pot fi realizate atât în salon, cât și în confortul propriei locuințe, lucru care te va ajuta să faci economii considerabile în timp.

Posibilități estetice nenumărate

Atunci când optezi pentru ojă semipermanentă pe unghii, ai opțiuni nelimitate în ceea ce privește aspectul final. Poți alege să realizezi manichiură într-o singură nuanță, minimalistă, fie că vorbim de nude, negru, roșu sau orice altă culoare. De asemenea, îți permite să creezi vaste design-uri, de la clasicele unghii french, la babyboomer, glazed sau alte stiluri actuale care vor oferi un aspect inedit și fresh.  

Unghii protejate

Ultimul, dar nu cel din urmă, argument pro unghii realizate cu ojă semipermanentă îl reprezintă gradul de protecție pe care acest produs îl oferă unghiei naturale. Așadar, oja semi funcționează ca un scut care înfrumusețează, dar totodată, întărește și ferește unghia de rupere sau deteriorare. În acest mod vei putea obține unghii lungi care rezistă în timp și pe care le vei putea stiliza după bunul plac în repetate rânduri.

Cumpără ojă semi de la Creative Nails

Dacă vrei să te bucuri din plin de beneficiile acestui produs, tot ce trebuie să faci este să accesezi site-ul magazinului Creative Nails și să urmezi pașii de comandă. Vei găsi aici multe dintre brandurile tale preferate precum Cupio, YAS, MUSA și nu numai, care te vor întâmpina cu zeci de variații ale ojei semipermanente.

Obține naturalețea lacului de unghii clasic și rezistența gelurilor UV într-un singur produs!

Cele mai citite

Așteptarea de 9 ani a luat sfârșit. FCSB e noua campioană a României la fotbal

Un singur punct mai avea nevoie FCSB, în meciul de sâmbătă seara cu Farul Constanța, pentru a se încorona noua campioană a Superligii. În...

Fosta închisoare de la Râmnicu Sărat devine Memorial dedicat victimelor comunismului. Proiectul fusese lansat acum 11 ani

În incinta fostei închisori de la Râmnicu Sărat vor fi construite, până în anul 2026, Memorialul „Închisoarea Tăcerii” și Centrul Educațional privind Comunismul în...

Gabriela Firea își depune candidatura la funcția de primar general, în prezența lui Ciolacu

Gabriela Firea își depune oficial candidatura pentru funcția de primar general al Capitalei, în ziua de duminică, 28 aprilie 2024. Evenimentul se va desfășura la...
Ultima oră
Pe aceeași temă