20.6 C
București
duminică, 19 mai 2024
AcasăVideoVIDEO: Ninsori în Spania după un val de căldură

VIDEO: Ninsori în Spania după un val de căldură

Vineri, 12 mai, a nins în unele zone din nordul Spaniei, după luni fără ploi și temperaturi ridicate, care au făcut să se simtă mai degrabă vara decât primăvara.

Ninsoarea surpriză a avut loc în La Raya, o zonă muntoasă din Asturias.

Între timp, grindină și ploi abundente au căzut în părțile mediteraneene ale Spaniei, inclusiv în Catalonia și Valencia, după luni de zile de secetă.

Spania a înregistrat unul dintre cele mai secetoase începuturi de an, a anunțat miercuri meteorologul de stat spaniol AEMET.

Spania a înregistrat 11 zile mai călduroase decât în mod normal până acum în acest an. Este mai mult decât dublu față de numărul observat de obicei pe parcursul unui an întreg.

Urmărește România Liberă pe TwitterFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

Ministerul Finanţelor: Numărul posturilor ocupate în instituţiile şi autorităţile publice a scăzut uşor în martie 2024

Numărul posturilor ocupate în instituţiile şi autorităţile publice din România era, în martie 2024, de 1.289.540, cu 425 mai puţine comparativ cu luna anterioară...

Asfaltări din bani publici în curțile votanților PSD la Râmnicu Sărat

În Râmnicu Sărat, Administrația Domeniului Public (ADP) a fost acuzată de practici discutabile în contextul campaniei electorale. Din imaginile surprinse se poate observa...

Avertisment al Poliției Române și al Asociației Române a Băncilor

Poliția Română, Directoratul Național de Securitate Cibernetică și Asociația Română a Băncilor atrag atenția, prin intermediul proiectului național de conștientizare Siguranta Online, cu privire...
Ultima oră
Pe aceeași temă