21.5 C
București
luni, 20 mai 2024
AcasăSportFotbalFCSB a trecut de Sepsi OSK Sfântu Gheorghe cu 3-1

FCSB a trecut de Sepsi OSK Sfântu Gheorghe cu 3-1

FCSB a învins-o pe Sepsi OSK Sfântu Gheorghe cu scorul de 3-1 (1-0), luni seara, pe Arena Naţională din Bucureşti, într-un meci din etapa a şaptea a fazei play-off a Superligii de fotbal.

FCSB a deschis scorul prin Valentin Miculescu (28), cu o lovitură de cap la centrarea lui Florinel Coman, din lovitură liberă. Gazdele îşi puteau majora avantajul în finalul primei reprize, dar muntenegreanul Risto Radunovic a ratat un penalty (45+3), şutul său fiind apărat de Roland Niczuly. Lovitura de pedeapsă a fost acordată după un fault comis de Niczuly la Deian Sorescu.

Sepsi OSK a reuşit egalarea în repriza secundă, prin Alexandru Tudorie (67), la doar un minut de la intrarea sa pe teren.

Echipa antrenată de Elias Charalambous a preluat conducerea în min. 74, prin golul lui Ovidiu Popescu (74), după un un-doi cu Darius Olaru. Andrei Cordea a închis tabela (79), din pasa lui Coman, potrivit agerpres.ro.

Florinel Coman a fost şi el aproape de gol, dar a trimis în bară din lovitură liberă de la 17 metri (65).

FCSB Sepsi s-a terminat 3-1, echipa lui Gigi Becali fiind la a patra victorie cu formația din Sfântu Gheorghe în acest sezon

FCSB a câştigat toate cele patru partide cu Sepsi OSK din această stagiune, 1-0 şi 1-0 în sezonul regulat, 2-1 şi 3-1 în play-off.

Sepsi OSK a obţinut un singur punct în ultimele patru etape.

FC FCSB – ACS Sepsi OSK Sfântu Gheorghe 3-1 (1-0), Arena Naţională – Bucureşti
Au marcat: Valentin Miculescu (28), Ovidiu Popescu (74), Andrei Cordea (79), respectiv Alexandru Tudorie (67).
Risto Radunovic (FCSB) a ratat un penalty în min. 45+3 (a apărat Roland Niczuly).
Arbitru: Marcel Bîrsan (Bucureşti); arbitri asistenţi: Sebastian Eugen Gheorghe (Suceava), Radu Adrian Ghinguleac (Bucureşti); al patrulea oficial: Cătălin Buşi (Râmnicu Vâlcea)
Arbitru video: Ovidiu Haţegan (Arad); arbitru asistent video: Marius Badea (Râmnicu Vâlcea)
Observatori: Corneliu Fecioru (Bucureşti) – CCA, Ion Ion (Bucureşti) – LPF

Urmărește România Liberă pe  Twitter, Facebook și Google News!

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite

ANAF va avea un compartiment de Evidență Operativă

Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF) și-a înființat un compartiment de Evidență Operativă, anunță un articol publicat pe site-ul termene.ro. Noul departament al ANAF va...

Minciuna care scoate Generația Z în stradă

Tămbălăul generației Z de la Tbilisi, capitala statului Georgia din Caucaz, e un caz-școală despre cum acționează serviciile secrete străine într-o țară cu democrație...

Familia Picioruș, stăpâna consultanței mascate în învățământ

Afacerile și profitul companiei Structural Management Innovative System SRL, controlată de Georgeta-Sorina Picioruș și administrată de Alexandru-Eduard Picioruș, a explodat în 2023 după...
Ultima oră
Pe aceeași temă