13.5 C
București
joi, 19 septembrie 2024
AcasăȘtirile zileiPrețuri exorbitante pe litoral! Cât trebuie să scoți din buzunar pentru o...

Prețuri exorbitante pe litoral! Cât trebuie să scoți din buzunar pentru o ciorbă

Prețurile pe litoralul românesc au crescut și mai mult față de anul trecut. De aceea, majoritatea românilor aleg Grecia, Albania sau chiar și Bulgaria pentru concediul de vară.

Spre exemplu, la un restaurant din Mamaia, situat pe lângă clubul Nuba, o ciorbă de văcuță cu smântănâ costă 49 de lei, notează cancan.ro.

Chiar și așa, românii tot dau o fugă de 1 mai la mare, unde prețurile sunt pe măsură în acest an. Ca să poți mânca o ciorbă trebuie să scoți din buzunar 49 de lei. Dacă dorești și felul doi, treci lejer de 100 de lei de persoană, în condițiile în care salariul minim lasă de dorit.

Prețurile din Mamaia

Litoralul românesc este plin în acest weekend, iar petrecerile țin până în zori de zi. Cu siguranță, când te trezești ești mahmur, iar „medicamentul” cel mai bun este o ciorbă. Dar, la un cunoscut restaurant din Mamaia, situat chiar lângă clubul Nuba, o ciorbă de văcuță cu smântână costă 49 de lei. De altfel, cei care și-au dorit să mănânce o ciorbă de pui a la grec au trebuit să scoată din buzunar 42 de lei.

prețuri litoral

Urmărește România Liberă pe TwitterFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

Primăria Capitalei va autoriza lucrările la Planșeul Unirii după primirea documentației de la Primăria Sectorului 4

Municipalitatea va da autorizaţie pentru lucrările la planşeul de la Unirii când va primi toată documentaţia de la Primăria Sectorului 4, a anunţat primarul...

Germania a suspendat exporturile de armament către Israel

O sursă apropiată ministerului a citat un oficial guvernamental de rang înalt care a declarat că a oprit activitatea de aprobare a licențelor de...

Ciucă nu-l vrea premier pe Ciolacu dacă va câștiga alegerile prezidențiale

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a declarat, miercuri, că, dacă va câştiga alegerile prezidenţiale, nu l-ar pune premier pe Marcel Ciolacu, arătând că acesta susţine...
Ultima oră
Pe aceeași temă