11.4 C
București
vineri, 10 mai 2024
AcasăȘtirile zileiCe ai pierdut la Mobile World Congress din Barcelona

Ce ai pierdut la Mobile World Congress din Barcelona

Mii de vizitatori au participat luni (27 februarie) la Mobile World Congress 2023 de la Barcelona pentru a încerca cele mai recente inovații tehnologice, inclusiv simulatoare de zbor, roboți și alte experiențe captivante.

  Câinii de securitate roboți, jocurile cu realitate augmentată și simulatoarele de zbor sunt doar câteva dintre subiectele fierbinți ale acestui an la Mobile World Congress din 2023

Peste 80.000 de vizitatori sunt așteptați să participe și să încerce cele mai recente inovații tehnologice. „Am venit în fiecare an pentru că aici începi să vezi totul mai întâi ”, spune unul dintre participanți.

„ Sunt interesat de cloud. De asemenea, sunt interesat de ceea ce se întâmplă în jurul sateliților cu orbită joasă a Pământului în spațiu și de conectarea spațiului la telecomunicații.”

Evenimentul se desfășoară până pe 2 martie și vor avea loc lansări de noi produse de la companiile globale de tehnologie.

Nokia își schimbă logo-ul care a consacrat-o pentru a semnala o schimbare de strategie

Nokia a anunțat că intenționează să își schimbe identitatea mărcii pentru prima dată în aproape 60 de ani, cu un nou logo, în timp ce producătorul de echipamente de telecomunicații se concentrează pe o creștere agresivă.

Noul logo cuprinde cinci forme diferite care formează cuvântul NOKIA. S-a renunțat la culoarea albastră iconică a vechiului logo pentru o gamă de culori în funcție de utilizare.

„A existat asocierea cu smartphone-urile, iar în prezent suntem o companie de tehnologie de afaceri”, a declarat directorul executiv Pekka Lundmark într-un interviu acordat Reuters.

Urmărește România Liberă pe  Twitter, Facebook și Google News!

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite

Plata ajutoarelor de 100 de euro pentru fermierii din vegetal și zootehnie începe din 15 mai

Plata subvenţiei de 100 de euro/hectar pentru sectorul vegetal pe cadrul de criză Ucraina, respectiv 100 euro/echivalent UVM pentru sectoarele suin şi avicol pentru...

Plata ajutoarelor de 100 de euro pentru fermierii din vegetal și zootehnie începe din 15 mai

Plata subvenţiei de 100 de euro/hectar pentru sectorul vegetal pe cadrul de criză Ucraina, respectiv 100 euro/echivalent UVM pentru sectoarele suin şi avicol pentru...

Dan Podaru o invită pe Clotilde Armand la o dezbatere publică

Edilul in functie al sectorului 1, Clotilde Armand, se ascunde in spatele acuzatiilor și evita dezbaterile reale cu contracandidatii sai, susține Dan Podaru, propunerea...
Ultima oră
Pe aceeași temă