2.3 C
București
joi, 26 decembrie 2024
AcasăEconomieAnaliză eJobs: Cât se câștigă în imobiliare

Analiză eJobs: Cât se câștigă în imobiliare

Imobiliarele au devenit o zonă activă în România de ani de zile, mai ales că peste 93% dintre români sunt proprietari! Astfel, salariile și comisioanele se ridică la sume uriașe.

Imobiliarele au fost considerate mult timp un domeniu care oferea preponderent joburi entry level și erau o variantă bună de angajare doar pentru tinerii fără experiență. În prezent, însă, numărul de locuri de muncă disponibile pentru candidații cu 2-5 ani de experiență și cei aflați la început de carieră este aproape egal! Iar asta nu poate însemna decât un singur lucru: piața a devenit mult mai matură, iar proiectele mult mai sofisticate, transmite eJobs într-un comunicat de presă.

Dacă vrei și tu un job în domeniu sau ești curios cum arată Imobiliarele din punct de vedere salarial, îți venim în ajutor cu salariile medii reale ale celor care activează în domeniu.

Datele extrase din Salario, comparatorul salarial eJobs.ro, arată astfel:

Cel mai bine plătite joburi în Imobiliare sunt:

Director Vânzări, (12.285 lei în medie, 26.000 maximum), Director Tehnic (7.500 lei în medie, 25.000 maximum), Property Manager (6.000 lei în medie, 24.000 maximum), Director Economic (8.000 lei în medie, 20.000 maximum).

Cele mai mari salarii medii nete în Imobiliare sunt în:

București (4.800 lei), Cluj-Napoca (3.900 lei), Timișoara (3.800 lei), Sibiu (3.800 lei).

Joburile cu cele mai mici salarii medii nete din domeniu sunt:

Agent vânzări (3.500 lei), Evaluator imobiliar (3.200 lei), Operator introducere date (2.600 lei), Secretară (2.000 lei).

Cele mai mici salarii medii nete în Imobiliare sunt în:

Craiova (2.500 lei), Drobeta Turnu Severin (2.300 lei), Galați (2.000 lei), Piatra Neamț (1.900 lei).

Urmărește România Liberă pe TwitterFacebook și Google News!

Alexandru Stancu
Alexandru Stancu
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

București-Ilfov, regiunea cu cel mai scăzut risc de sărăcie din Uniunea Europeană

Cele mai mari riscuri de sărăcie au fost înregistrate în regiunea ultraperiferică franceză Guyane, Calabria și Sicilia Regiunea București-Ilfov este lider european în ceea ce...

Energia vântului aduce magie de Crăciun: Exporturi record de curent electric pentru România

Conform datelor Transelectrica, zilele propice pentru producția eoliană au fost rare în 2024 România s-a bucurat de un surplus energetic semnificativ în dimineața zilei de...

Economistul Bogdan Glăvan: România, un stat eșuat, în pragul colapsului financiar

Glăvan atrage atenția că o treime din cheltuielile statului român sunt acoperite din împrumuturi, ceea ce face economia extrem de vulnerabilă România se află pe...
Ultima oră
Pe aceeași temă