18.3 C
București
vineri, 17 mai 2024
AcasăInternaționalVIDEO: Peru - Zeci de morți în urma prăbușirii unui autobuz într-o...

VIDEO: Peru – Zeci de morți în urma prăbușirii unui autobuz într-o prăpastie

Cel puțin 24 de persoane au murit sâmbătă dimineața în nordul Peru, după ce un autobuz cu 60 de pasageri a căzut de pe o stâncă (28 ianuarie), a anunțat poliția pentru presa locală.

Autoritățile au declarat că accidentul a avut loc în districtul El Alto din provincia de coastă Talara, din regiunea Piura, un oficial al securității publice din Talara declarând că majoritatea persoanelor decedate sunt din Haiti.

O înregistrare video a guvernului din Piura a surprins locul prăbușirii, cu cadavrele și bunurile oamenilor împrăștiate pe jos. Înregistrarea video a arătat ulterior cum cadavrele sunt transferate cu camioanele la un spital.

Agenția de supraveghere a transporturilor din Peru, SUTRAN, a confirmat accidentul într-o declarație, fără a furniza numărul de morți sau răniți, și a precizat că a fost implicat un autobuz al companiei Q’Orianka Tours Aguila Dorada.

SUTRAN a declarat că primele investigații au arătat că autobuzul părea să aibă inspecția de siguranță la zi și asigurare.

Urmărește România Liberă pe TwitterFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

Ministrul Bogdan Ivan anunță lansarea platformei #nofake pentru raportarea conținutului deepfake

Românii pot raporta conţinutul inadecvat pe care îl văd pe reţelele de socializare pe platforma „#nofake”, a anunţat vineri ministrul Cercetării, Inovării şi Digitalizării,...

Militarii rezerviști vor să protesteze în Capitală

Sindicatul Cadrelor Militare Disponibilizate vrea să organizeze un miting de protest în Capitală, în data de 7 iunie anul curent. Vă prezentăm solicitarea transmisă de...

Guvernanții au nevoie de Big Brother ca să vadă problemele școlii românești

Este tot mai evident că decidenții politici, dar și o mare parte a societății, au uitat menirea școlii. Cu întârziere considerabilă, politicienii din țara noastră...
Ultima oră
Pe aceeași temă