17.4 C
București
marți, 1 octombrie 2024
AcasăSocialFrații Tate vor rămâne în arest după hotărârea Curții de Apel de...

Frații Tate vor rămâne în arest după hotărârea Curții de Apel de marți

Frații Tate au primit astăzi sentința din partea judecătorilor din cadrul Curții de Apel București, iar potrivit surselor Antena 3 CNN, aceștia vor rămâne în arest, după ce judecătorii le-au respins toate contestațiile formulate de avocați.

Andrew și Tristan Tate au ajuns astăzi dimineață în faţa judecătorilor din București pentru a cere să fie eliberaţi din arest, potrivit antena3.ro.

Cei doi au fost aduși cu cătușe, cu puțin timp înainte de ora 9.00. Au fost coborâți din duba poliției și duși în sala de judecată, escortați de polițiști.

Cei doi ar fi motivat faptul că au în România mai mulți copii și au cerut astfel judecătorilor să fie puși în libertate.

Judecătorii Curții de Apel București au decis, însă, ca cei doi să rămână în arest. Decizia este definitivă.

Aceștia sunt acuzați de trafic de persoane, spălare de bani și viol și au fost arestați pentru 30 de zile.

Frații Tate vor sta în arest în continuare, fiind acuzați de constituirea unui grup infracțional organizat pentru trafic de persoane

Conform DIICOT, la începutul anului 2021, patru suspecți (doi cetățeni britanici și doi cetățeni români) au constituit un grup infracțional organizat în vederea comiterii pe teritoriul României, dar și al altor state, precum Statele Unite ale Americii și Marea Britanie, a infracțiunii de trafic de persoane.

Două femei au fost sechestrate în casa fraților Tate din Pipera
În martie 2022 două femei, care au fost răpite de către cei doi frați, aceștia fiind practicanți de arte marțiale. Una dintre acesta era cetățean american, Ambasada Americii a făcut reclamație la DIICOT, DIICOT-ul, în urmă aceste plângeri, a făcut descinderea și le-a găsit pe cele două fete.

Procurorii DIICOT au extins urmărirea penală în luna aprilie. Astfel, s-au efectuat cercetări pentru sechestrare, trafic de persoane şi viol. Totul, după ce ambasada SUA a dat alarma la Poliţie.

Urmărește România Liberă pe  Twitter, Facebook și Google News!

Catalin Serban
Catalin Serban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite

Ghid rapid pentru machiajul perfect în 5 pași

Când vine vorba de machiaj, simplitatea este cheia. Dacă te grăbești dimineața sau ai un eveniment neașteptat, e important să ai o rutină rapidă...

Marcel Ciolacu: Din ianuarie, românii nu vor mai avea nevoie de vize pentru a călători în Statele Unite

Premierul Marcel Ciolacu a afirmat că anunțul oficial va veni în jurul datei de 15 octombrie. Ciolacu a declarat că Statele Unite sunt partenerul strategic...

Străzi și locuințe din Constanța, afectate de inundații în urma unei ploi torențiale

În județul Constanța, marți dimineață, o ploaie torențială a provocat inundații care au afectat mai multe locuințe și străzi. Autoritățile au emis două mesaje...
Ultima oră
Pe aceeași temă