21.8 C
București
sâmbătă, 11 mai 2024
AcasăInternaționalO explozie la un restaurant din Turcia a ucis cel puțin șapte...

O explozie la un restaurant din Turcia a ucis cel puțin șapte persoane, inclusiv trei copii

O explozie la un restaurant din vestul Turciei a ucis cel puțin șapte persoane, inclusiv trei copii.

Explozia a avut loc vineri după-amiază în interiorul unui magazin de kebab din districtul Nazilli din provincia Aydin, notează euronews.com.

Imagini de la fața locului arată salvatorii în afara restaurantului avariat, alături de echipaje de pompieri și ambulanțe.

Guvernatorul provinciei Aydin, Hüseyin Aksoy, a declarat pentru agenția de presă de stat Anadolu că alte cinci persoane au fost rănite, dintre care una se află în stare critică.

Trei procurori investighează acum dacă explozia fost din cauza unei butelii de gaz.

Ministrul turc al justiției, Bekir Bozdag, a scris pe Twitter că o persoană care “se presupune că a provocat explozia” a fost reținută.

“Fie ca Domnul nostru să nu permită ca astfel de evenimente dureroase să se mai întâmple poporului și țării noastre”, a adăugat el.

Urmărește România Liberă pe TwitterFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

VIDEO. Spectacol pe cerul României. Aurora boreală, la o intensitate care nu a mai fost observată de sute de ani

Aurora boreală, unul dintre cele mai fascinante fenomene naturale, a oferit un spectacol rar și uimitor în noaptea de vineri spre sâmbătă, surprinzând locuitorii...

VIDEO. Momente de groază pentru Novak Djokovic. Tenisemnul a fost lovit în cap cu o sticlă

Novak Djokovic, în vârstă de 36 de ani și clasat pe primul loc în clasamentul ATP, a întâmpinat o situație neplăcută după ce s-a...

Biden i-a spus lui Iohannis că ceva îl deRUTTEază

IlustrațieȘ Marian Avramescu Președintele Klaus Werner Iohannis s-a întors foarte deRUT(TE)at din Statele Unite ale Americii (SUA). Aceasta după ce președintele octogenar american, Joe Biden,...
Ultima oră
Pe aceeași temă