12.2 C
București
luni, 29 aprilie 2024
AcasăInternaționalVIDEO: Ambasada ucraineană de la Madrid a primit un pachet suspect

VIDEO: Ambasada ucraineană de la Madrid a primit un pachet suspect

Poliția spaniolă a izolat zona din jurul ambasadei ucrainene din Madrid după ce aceasta a primit un “pachet însângerat” care conținea ochi de animale, similar celor trimise altor ambasade din străinătate, a anunțat vineri (2 decembrie) Ministerul ucrainean de Externe. Poliția a izolat complexul din capitala spaniolă și a început să cerceteze zona cu câini de urmărire.

Pachetele, îmbibate într-un lichid cu o culoare și un miros distinctiv, au fost trimise la ambasadele din Ungaria, Olanda, Polonia, Croația și Italia, la consulatele generale din Napoli și Cracovia, precum și la consulatul din Brno, a declarat purtătorul de cuvânt al Ministerului ucrainean de Externe, Oleg Nikolenko.

Acest lucru vine după ce o serie de șase scrisori-bombă au vizat ținte importante din Spania legate de războiul din Ucraina, inclusiv ambasada Statelor Unite, premierul Pedro Sánchez, ministrul Apărării, un producător de arme, o bază aeriană și un centru european de sateliți.

Urmărește România Liberă pe TwitterFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă