13.4 C
Bucureศ™ti
luni, 7 octombrie 2024
Acasฤƒศ˜tirile zileiCeremonie pentru incinerarea รฎn masฤƒ a victimelor masacrului din nord-estul Thailandei

Ceremonie pentru incinerarea รฎn masฤƒ a victimelor masacrului din nord-estul Thailandei

O ceremonie pentru incinerarea รฎn masฤƒ a victimelor masacrului din nord-estul Thailandei a avut loc marศ›i la mai multe temple din ศ›arฤƒ.

Persoanele รฎndoliate s-au adunat marศ›i (11 octombrie) la templele din nord-estul Thailandei pentru incinerarea copiilor ศ™i a profesorilor uciศ™i รฎntr-un masacru de sฤƒptฤƒmรขna trecutฤƒ.

Mulศ›imile s-au adunat รฎn jurul oraศ™ului, รฎn mod normal, somnoros, Uthai Sawan pentru a depune flori ศ™i pentru a se alฤƒtura cozilor de jelii care aduceau ultimul omagiu celor uciศ™i รฎntr-un atac de trei ore cu o armฤƒ ศ™i un cuศ›it al unui fost sergent de poliศ›ie din Bangkok, care a marcat cel mai grav masacru din istoria recentฤƒ รฎn Thailanda.

Nouฤƒsprezece dintre victime au fost trimise la o ceremonie, la templul Rat Samakee al lui Uthai Sawan. Atacul de joia trecutฤƒ s-a soldat cu 36 de morศ›i, inclusiv 22 de copii.

Incinerarea รฎn masฤƒ a victimelor masacrului din nord-estul Thailandei a avut loc folosindu-se ruguri nou construite din cฤƒrฤƒmizi

Sicriele erau aศ™ezate pe ruguri nou construite din cฤƒrฤƒmizi ศ™i รฎmbrฤƒcate cu flori ศ™i pรขnzฤƒ decorativฤƒ alb-negru.

Deasupra sicrielor erau imagini cu cei uciศ™i, unele รฎnsoศ›ite de jucฤƒrii de pluศ™.

Poliศ›ia l-a identificat pe atacator ca fiind Panya Khamrap, รฎn vรขrstฤƒ de 34 de ani, un fost sergent de poliศ›ie din Bangkok, care a fost externat รฎn ianuarie dupฤƒ ce a fost gฤƒsit avรขnd asupra sa mai multe metamfetamine.

โ€žSimfoniaโ€ lui de ucidere รฎn masฤƒ s-a รฎncheiat la casa lui cรขnd ศ™i-a รฎntors arma asupra sa, dupฤƒ ce ศ™i-a ucis partenerul ศ™i copilul ei.

Thailanda, sentinศ›ฤƒ incredibilฤƒ. Un bฤƒrbat care se ocupa cu escrocherii a primit o pedeapsฤƒ colosalฤƒ

Judecฤƒtorii l-au gฤƒsit vinovat pentru cฤƒ a pus la cale o schemฤƒ piramidalฤƒ ลŸi a convins 40 de mii de oameni sฤƒ vireze companiilor sale peste 160 de milioane de dolari. Pentru cฤƒ a recunoscut escrocheria, magistraลฃii au fฤƒcut o concesie: i-au redus pedeapsa cu mai mult de 6.600 de ani. Mai precis, cu 6.637 de ani ศ™i ศ™ase luni!

S-a ajuns la acest rezultat pardoxal oarecum รฎn ceea ce priveศ™te condamnare pentru cฤƒ a fost judecat pentru 2.653 de capete de acuzare formulate pentru fraudฤƒ ศ™i pentru รฎmprumuturi ilicite. Potrivit BBC, este puศ›in probabil sฤƒ stea, totuศ™i, รฎn รฎnchisoare mai mult de 20 de ani, pentru cฤƒ legea prevede un termen de maximum 10 ani pentru fiecare dintre cele douฤƒ infracศ›iuni pentru care a fost pus sub acuzare, citeazฤƒ Digi24.

Urmฤƒreศ™te Romรขnia Liberฤƒ pe  Twitter, Facebook ศ™i Google News!

Catalin Serban
Catalin Serban
Cฤƒtฤƒlin ศ˜erban scrie รฎn presฤƒ din anul 2019, iar din februarie 2021 la Romรขnia Liberฤƒ. A fost director de comunicare al Alianศ›ei Naศ›ionale pentru Restaurarea Monarhiei ศ™i preศ™edinte al acestei organizaศ›ii. A primit din partea Casei Regale a Romรขniei, รฎn anul 2015, Medalia โ€žRegele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentฤƒ a Alianศ›ei Naศ›ionale pentru Restaurarea Monarhiei ศ™i pentru devotamentul cu care a promovat ideile ศ™i cauza monarhicฤƒ.
Cele mai citite
Ultima orฤƒ
Pe aceeaศ™i temฤƒ