18.9 C
București
duminică, 29 septembrie 2024
AcasăInternaționalCriza din UcrainaVIDEO: Zelenski spune că până și rușii se așteaptă la o înfrângere

VIDEO: Zelenski spune că până și rușii se așteaptă la o înfrângere

După cinci luni de atacuri rusești, Ucraina va continua să facă tot ce-i stă în putință pentru a provoca cât mai multe daune inamicului său, a declarat duminică președintele Volodymyr Zelenski.

„Chiar și ocupanții recunosc că vom învinge”, a spus el, salutând viitoarea zi a statului ucrainean, 28 iulie, o nouă sărbătoare anuală pe care Zelenskiy a anunțat-o în luna august a anului trecut. „O auzim în conversațiile lor tot timpul. În ceea ce le spun rudelor lor atunci când le sună”.

Ca în fiecare zi din ultimele luni, Zelenskiy a spus că Ucraina nu se lasă. „Facem totul pentru a provoca cele mai mari daune posibile inamicului și pentru a aduna pentru Ucraina cât mai mult sprijin posibil”.

El a spus că Ucraina are o săptămână importantă în față, iar sărbătorie se apropie: „Dar vom sărbători împotriva tuturor șanselor. Pentru că ucrainenii nu se vor lăsa înfrânți”.

Urmărește România Liberă pe TwitterFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă