Fiscul din Franța elimină termenii „doamna” și „domnul” și recomandă angajaților să se adreseze contribuabililor, în corespondență, cu numele destinatarului și cu un salut.
Într-o notă dezvăluită de Le Figaro, Direcția Generală a Finanțelor Publice din Franța le cere agenților să nu mai folosească formule de politețe precum „domnule” sau „doamnă” în scrisorile și e-mailurile către contribuabili.
„În actualul context instituțional și social de luare în considerare a schimbărilor de identitate de gen (schimbarea sexului sau refuzul oricărei referiri la un gen), recomandarea generală este de a elimina referințele la statut în corespondență”, se arată în nota directorului general al Finanțelor Publice, conform spotmedia.ro.
Fiscul din Franța a luat măsura de a se adresa contribuabililor fără „doamna” și „domnul”, folosind numele destinatarului
„De acum încolo, se recomandă doar numele destinatarului și salutul ”Bună ziua”. În mod similar, expresia ”Vă stau la dispoziție pentru orice informații suplimentare” ar trebui să fie preferată unei fraze precum ”Vă rog să acceptați, domnule…””, se arată în scrisoare.
În aceeași notă se mai arată că directorii sunt rugați să se asigure că aceste recomandări sunt implementate în mod corespunzător în scrisori și emailuri.
Starea psihică a lui Putin necesită căutarea unor contacte alternative între liderii ruși
Lipsa oricărui succes în contactele dintre liderii Statelor Unite și Europei cu liderul Rusiei în ceea ce privește războiul din Ucraina prioritizează nevoia de a analiza psihologia luării deciziilor de către Președintele Rusiei, arată o analiză a Robert Lansing Institute.
Câteva aspecte majore influențează luarea deciziilor lui Vladimir Putin, credem că:
- Starea de sănătate. Suntem siguri că sănătatea lui Putin este precară, deoarece mai multe boli îl afectează, ducând la incapacitate în termen de șase luni. Având în vedere că anturajul lui Putin rămâne loial, este puțin probabil ca acesta să moară în decurs de un an, cu îngrijire medicală adecvată. Dar cursul bolii și ritmul schimbărilor externe sugerează că starea lui Putin se va deteriora rapid și își va pierde capacitatea de a funcționa ca șef al statului. Putin cunoaște perspectivele bolii, ceea ce se adaugă la conștientizarea că dizabilitatea și moartea sunt inevitabile. Aceste evoluții îl fac să se teamă și să fie furios, transformându-se în paranoia. Sentimentul de putere nemărginită intră în conflict cu frica de moarte, adăugând paranoia care îi umple întreaga minte.
- Paranoia îl face mai suspicios, aderent la teoriile conspirației, folosit de anturajul său pentru a influența luarea deciziilor.
- Parkinson declanșează progresul demenței.
Camerele pentru spectacole erotice din conacul Gelendzhik, împreună cu abuzul de glume sexuale pervertite, indică stima de sine scăzută a lui Putin, cu fantezii și nevoi sexuale neîmplinite.
Urmărește România Liberă pe Twitter, Facebook și Google News!