25 C
Bucureศ™ti
joi, 5 septembrie 2024
AcasฤƒEconomieProducลฃia de mobilฤƒ LEMS รฎnregistrazฤƒ creลŸteri ลŸi LEMET extinde reลฃeaua de magazine

Producลฃia de mobilฤƒ LEMS รฎnregistrazฤƒ creลŸteri ลŸi LEMET extinde reลฃeaua de magazine

„Am analizat cererea de pe piaศ›a localฤƒ, împreunฤƒ cu o serie de mulศ›i alศ›i factori ศ™i am hotฤƒrât sฤƒ relocฤƒm magazinele LEMS din aceste douฤƒ oraศ™e: Constanศ›a ศ™i Botoศ™ani. Considerฤƒm cฤƒ un showroom oferฤƒ o experienศ›ฤƒ diferitฤƒ, directฤƒ, cu produsele noastre, faศ›ฤƒ de interfaศ›a site-ului, când clienศ›ii îl acceseazฤƒ pentru a cฤƒuta ceva care sฤƒ fie pe placul lor. Astfel, oamenii pot vedea exemple de design interior, de aศ™ezare a mobilei în spaศ›iu, de combinaศ›ii cromatice. Încercฤƒm întotdeauna sฤƒ includem în showroom cele mai dorite, populare modele, în funcศ›ie de locaศ›ie ศ™i ne asigurฤƒm cฤƒ de fiecare datฤƒ când un client intrฤƒ într-unul dintre magazinele LEMS, gฤƒseศ™te ce cautฤƒ – fie produsul dorit în stoc, fie consultanศ›ฤƒ din partea angajaศ›ilor în alegerea produsului ศ™i plasarea comenzii. Plฤƒnuim cu responsabilitate extinderea reศ›elei de magazine pe tot teritoriul ศ›ฤƒrii”, a declarat Alexandru Rizea, director general LEMET.

Alexandru Rizea

LEMS îศ™i extinde portofoliul de produse

Anul acesta, LEMS extinde gama de produse cu noi modele cu un design inedit, adaptate standardelor înalte de calitate ศ™i cerinศ›elor clienศ›ilor. Astfel, de sฤƒptฤƒmâna aceasta pot fi gฤƒsite pe site modele noi de bucฤƒtฤƒrii, care combinฤƒ cu succes clasicul ศ™i modernul, canapele cu un nivel ridicat de confort ศ™i pachete noi de mese ศ™i scaune, cu un design ieศ™it din comun.

De pe porศ›ile fabricii LEMET ies, anual, aprox. 150.000 kituri de mobilier

„Ne-am dorit nu doar sฤƒ extindem portofoliul, ci sฤƒ aducem ศ™i o schimbare în materie de design interior, care sฤƒ revoluศ›ioneze casele. De la bucฤƒtฤƒrii cu un aer boem ศ™i insulฤƒ, cum e modelul ideal de bucฤƒtฤƒrie din filme, pânฤƒ la canapele confortabile, uศ™or de integrat în orice decor ศ™i pachete cu mese ศ™i scaune. Cea de-a treia categorie a fost dezvoltatฤƒ cel mai mult, am introdus combinaศ›ii de lemn, metal ศ™i sticlฤƒ, am creat modele care se impun prin design ศ™i care pot deveni cu uศ™urinศ›ฤƒ piesa de rezistenศ›ฤƒ într-o casฤƒ. N-am pierdut totuศ™i, din vedere, aspectul practic, aศ™a cฤƒ portofoliul nostru cuprinde atât mese de dimensiuni mai mici, cât ศ™i mese pentru familii mari”, a declarat Adrian Rizea, Director Comercial.

LEMS a crescut cu 17 procente la 6 luni

LEMS a înregistrat o creศ™tere de 17 procente la 6 luni, cifra de afaceri ajungând la 123,2 milioane lei. Creศ™terea a fost determinatฤƒ de extinderea reศ›elei naศ›ionale de magazine, dar ศ™i de reducerile masive ศ™i soluศ›iile complete de finanศ›are în rate fฤƒrฤƒ dobândฤƒ.

LEMS oferฤƒ clienศ›ilor sฤƒi o gamฤƒ variatฤƒ de soluศ›ii de finanศ›are, având urmฤƒtorii parteneri financiari: Banca Transilvania, Raiffeisen Bank, Credit Europe Bank, BCR, BRD, ING, Garanti Bank, Unicredit, Alpha Bank.

 

Cele mai citite

Testamentul actorului Alain Delon a fost transmis celor trei copii

La aproape o lunฤƒ de la decesul lui Alain Delon, testamentul actorului a fost transmis celor trei copii ai sฤƒi, care nu aveau o...

Creศ™tere de 8,1% รฎn comerศ›ul cu amฤƒnuntul รฎn primele ศ™apte luni ale anului

รŽn primele ศ™apte luni ale anului, cifra de afaceri din comerศ›ul cu amฤƒnuntul, un indicator esenศ›ial pentru consumul privat, a รฎnregistrat o creศ™tere de...

O nouฤƒ demitere รฎn Superliga: Al treilea antrenor pleacฤƒ รฎn douฤƒ zile. Cine va prelua echipa

Sepsi renunศ›ฤƒ la Bernd Storck dupฤƒ un รฎnceput dezastruos de sezon Clubul Sepsi OSK a decis sฤƒ se despartฤƒ de antrenorul Bernd Storck, dupฤƒ o...
Ultima orฤƒ
Pe aceeaศ™i temฤƒ