16.1 C
București
joi, 23 mai 2024
AcasăInternaționalCriza din UcrainaVIDEO: Un sătean din Ucraina își amintește de teroarea bombardamentelor rusești

VIDEO: Un sătean din Ucraina își amintește de teroarea bombardamentelor rusești

Pensionara Natalia Titova, în vârstă de 62 de ani, locuia de peste 30 de ani în Bobrovytsia, situată în regiunea Cernîjiv din nordul Ucrainei. Casa ei a fost distrusă în urma bombardamentelor forțelor rusești.

“Așa am supraviețuit războiului”, a declarat pensionara Natalia Titova, în vârstă de 62 de ani, în timp ce ne arăta intrarea în buncărul său, unde se ascunsese împreună cu familia sa.

“Bombardamentele au trecut prin casa noastră. Soțul meu, copiii și nora mea se aflau cu toții în subsol. Am ieșit cu toții din subsol și am început să fugim în direcții diferite, spre drum. În tot acest timp, trăgeau în casele vecinilor”, a spus ea.

Săptămâna trecută, Ucraina a declarat că forțele sale au recucerit toate zonele din jurul Kievului, revendicând controlul complet al regiunii capitalei pentru prima dată de când Rusia a lansat invazia.

Urmărește România Liberă pe  TwitterFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

Interviul lui Volodimir Zelenski – bombă cu ceas pentru Occident

Se apropie Summitul aniversar al NATO de la Washington, din 9 -11 iulie 2024. Se împlinesc 75 de ani de la înființarea Alianței militare. Liderul de...

EXCLUSIV. Pasivitatea Ministerului Turismului a condus compania statului LIDO SA în faliment. Blat în favoarea afacerii fostului ministru Bogdan Drăgoi?

Numiri cu întârziere ale administratorilor speciali, schimbări suspecte ale acestora și lipsa unei apărări firești în instanțe sunt doar o parte dintre deciziile luate...

ICR Tel Aviv prezintă expoziția „Foliage of Life”, a artistei Dalia Sinclair

La Galeria ICR Tel Aviv a avut loc vernisajul expoziției de pictură, fotografii, instalații și artă video intitulată „Foliage of Life”. Lucrările sunt realizate de...
Ultima oră
Pe aceeași temă